Nieuws - https://vvoudehaske.nl

Nieuws

Afsluiting van het seizoen: slotdag 2023

31 mei 16:00  Op vrijdag en zaterdag 23 en 24 juni aanstaande organiseren wij weer de traditionele slotdag bij onze mooie voetbalvereniging Oudehaske. Op deze dag willen we verschillende voetbalactiviteiten combineren met een barbecue en feestavond. Op vrijdagavond zal eerst het jaarlijkse ouders tegen kind toernooi gespeeld worden. meer »

1076x gelezen

Toernooi om de Nannewiid Cup zaterdag 3 juni!

30 mei 19:30  Zaterdag 3 juni wordt alweer voor de tweede keer gestreden om de Nannewiid Cup. Na het succes van vorig jaar organiseert vv Oudehaske dit jaar opnieuw een toernooi voor de JO17 en JO19. Het JO17 toernooi begint 's ochtends om 09.30 uur en de finale zal omstreeks half één plaatsvinden. Vanaf 13.00 start het toernooi voor de JO19 teams en hier zal de finale iets na vieren starten.meer »

377x gelezen

Fantastische opbrengst Grote Koekactie!

17 mei 8:30  De verkopers van JO10, JO11, JO12 en JO13 hebben vorige week koeken verkocht voor vv Oudehaske. Deze toppers hebben het voor elkaar gekregen om alle bestelde koeken te verkopen en dit heeft geresulteerd in een netto opbrengst van 882 euro! Chauffeurs, verkopers en uiteraard kopers: hartelijk dank namens vv Oudehaske!

198x gelezen

Jaarlijkse koekactie vv Oudehaske op 9 en 11 mei!

9 mei 10:45  Volgende week zullen jeugdspelers van vv Oudehaske langs de deuren gaan om koeken te verkopen. De koekactie is een jarenlange traditie bij vv Oudehaske en levert altijd een mooi bedrag op dat ten goede komt aan de jeugdafdeling van vv Oudehaske. Net als vorig jaar kan er zowel contant als met een QR code worden betaald.meer »

159x gelezen

Eerste elftallen Oudehaske behalen samen 4 punten

24 april 20:30  Met een lenteachtig temperatuurtje op het sportpark trapte de dames van ons eerste een kwartiertje te laat af tegen de vrouwen van Urk2. Waar onze dames in de middenmoot verblijven, heeft Urk met een 4 de plaats nog alle kansen. De opstelling deze middag: Cathlyn in het doel, Inge, Anyck, Thirza en Nanne zorgen voor de verdediging. In het midden de niet helemaal fitte Jikke, Hedwig, Hilde en voorin moeten Sabine, Sanne en Femke voor de doelpunten zorgen. Op de bank ook nog de wissels Lisanne, Marij en Kim.meer »

324x gelezen

Seizoensupdate van de Hoske 4 - deel 3

17 april 20:45  Het is alweer even geleden dat er geluiden kwamen uit de richting van de Hoske 4 dus bij deze even een kleine bescheiden update over hoe het nu gaat in het slot van kasteelheer Oane. Het vorige verslag eindigde met het gegeven dat er een teamuitje zat aan te komen en deze was zeer geslaagd. Na een rijkelijk buffet van Marco’s eetcafe zijn we met de bende van ellende naar Heerenveen gegaan waar de nodige sapjes zijn genuttigd in cafe het Houtje, binnenkort te bewonderen op de nieuwe inloopshirts maar hierover later meer. meer »

254x gelezen

Vuurwerkverbod op Sportpark Pieter Bultsma

5 april 20:30  Graag vragen we jullie aandacht voor het volgende. Op zaterdag 11 maart is ’s avonds tijdens het carnavalsfeest twee keer (zwaar) vuurwerk afgestoken op of nabij het sportpark. Helaas weten we op dit moment nog steeds niet met zekerheid wie dit vuurwerk heeft afgeschoten. Ook is onbekend of dit een lid van de voetbalvereniging is geweest. Desondanks zou het goed zijn als deze persoon zich meldt bij het bestuur, zodat we hierover in gesprek kunnen.meer »

740x gelezen

Twee keer een prima oranje deze zaterdag!

26 maart 18:30  Balk komt goed weg met een punt. Op weg richting het Koudum van Oeverzwaluwen, waar slechte herinneringen boven komen van een week eerder, stoppen we vandaag gelukkig in Balk. Een snelle warming up en er wordt om 12.30 onder leiding van scheidsrechter Marieke afgetrapt. Cathlyn in het doel, Deva, Jikke, Nanne, Inge in de verdediging. en middenveld van Hilde, Marij en Lisanne en voorin Sanne, Hedwieg en Sabine. Op de bank nog Mirthe, Lianne en Anyck. meer »

354x gelezen

Nieuwe overkapping geplaatst op sportpark Pieter Bultsma

21 februari 16:00  Afgelopen zaterdag twee weken geleden is door meerdere vakmannen en vrijwilligers een nieuwe overkapping geplaatst aan de voorzijde van de kleedkamers. Deze overkapping dient ter vervanging van de oude overkapping die de voorjaarsstorm niet overleefd had. meer »

520x gelezen

Nieuwe trainers voor de A-selectie

21 februari 13:45  Voetbalvereniging Oudehaske kan met trots melden dat voor het seizoen 2023-2024 Ype Haytema uit Koudum heeft aangetrokken om als hoofdtrainer/coach bij heren 1 aan de slag te gaan. Ype mist het “spultsje” zoals hij zelf zegt na een jaar sabbatical, daarvoor was hij 5 jaar actief als trainer/coach van vv QVC en daarvoor was hij 2 seizoenen assistent-trainer A-selectie en trainer -19 bij vv Balk.meer »

361x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!