Nieuws

Spaar mee met Rabobank Clubsupport!

8 oktober 20:00  Rabobank deelt jaarlijks een deel van haar winst uit aan goede, maatschappelijke doelen. Vorig jaar hebben zo’n 30.000 verengingen een bedrag van €15M kunnen verdelen. Leden van Rabobank kunnen via stemmen bepalen waar het geld aan besteed wordt. Hoe meer stemmen onze voetbalvereniging ontvangt, hoe groter deel we mogen ontvangen!meer »

149x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske hijst de regenboogvlag

7 oktober 8:15  Vanaf maandag 11 oktober - internationale Coming Out dag - wappert een week lang de regenboogvlag in top bij onze voetbalvereniging Oudehaske. Om te laten zien dat iedereen welkom is bij onze vereniging. Ongeacht seksuele geaardheid, afkomst, nationaliteit etc. meer »

160x gelezen

UPDATE: Wijziging kantineregels sportpark Pieter Bultsma

5 oktober 13:15  Met ingang van 25 september om 0:00 uur gelden op ons sportpark andere coronaregels. De voornaamsten zijn dat de 1,5 meter afstandsregel is komen te vervallen en dat er weer gebruik gemaakt mag worden van de kantine om consumpties en etenswaren te nuttigen, mits die persoon over een geldig CTB beschikt. Helaas hebben we de afgelopen 2 weken moeten vaststellen dat niet al onze leden en bezoekers hun verantwoordelijkheid namen/voelden met betrekking tot de kantineregels.meer »

327x gelezen

vv Oudehaske JO9-1: ‘Wolkom werom!’

23 september 10:00  ‘Football is the most important of the least important things in life’, aldus Arrigo Sacchi. Deze voormalige Italiaanse voetbaltrainer van AC Milan en het Italiaanse nationale elftal had het goed gezien. Want wat is het ‘hartstikkene moai’ om weer te voetballen en bovenal het voetbal met elkaar te beleven. meer »

422x gelezen

Grote Clubactie 2021 van start. En wij zijn uiteraard van de partij!

18 september 10:15  Vandaag is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie voor het seizoen '21-'22 van start gegaan. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Wat dit jaar het doel van de Grote Clubactie gaat worden, is tot dusver nog niet helemaal bekend. De Jeugdcommissie gaat gezamenlijk weer mooie doelen vaststellen.meer »

135x gelezen

Voetbalactie Albert Heijn: Voetbalpassie sparen voor onze vereniging!

14 september 16:00  Voetbal is de grootste sport van Nederland. Gedurende de coronapandemie stond het amateurvoetbal voor een lange periode stil wat zware gevolgen heeft voor de clubkas van amateurclubs. Als supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn naast het professionele voetbal, ook het amateurvoetbal een warm hart toe.meer »

167x gelezen

Oudehaske 1 wint, maar blijft ruimte voor verbetering

13 september 7:30  Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Kootstertille (5-3), stond zaterdag 11 september de tweede bekerwedstrijd op het programma. Om half 1 mocht iedereen zich melden om na een bespreking te vertrekken naar het altijd gezellige Eastermar, voor Oudehaske een nog onbekende tegenstander. Na een gezellige rit, met onderling een paar mislukte afsnijroutes kwam iedereen veilig aan om zich klaar te maken voor de wedstrijd. meer »

294x gelezen

Voorbeschouwing Hoske 4 – Seizoen 2021/2022

8 september 19:45  OUDEHASKE – Normaal gesproken begin ik altijd met een epische terugblik op het voorgaande seizoen, waar elk jaar de strijders van de Hoske 4 net niet het kampioenschap weten binnen te halen. Zoals we allemaal weten heeft dat nu niet zoveel nut, de 4 wedstrijden die we vorig jaar september gespeeld hebben kun je nou niet echt een ‘seizoen’ noemen. Nee, net als alle andere amateurvoetballers hebben we de zaterdagen ineens als familiemannen, shoppingpartners en wannabe klusexperts moeten doorbrengen. meer »

436x gelezen

Oudehaske moeizaam langs Kootstertille

6 september 16:45  Oudehaske – We mogen weer! Na de laatste officiële wedstrijd op 10 oktober 2020 te hebben gespeeld tegen Willemsoord ging het seizoen 2020/2021 als een nachtkaars uit vanwege de inmiddels bekende pandemie. Oudehaske was het seizoen uitstekend begonnen met 7 punten uit 4 wedstrijden en stond er verdienstelijk voor. Voor het seizoen 2021/2022 worden de kaarten echter weer opnieuw geschud en begint een ieder weer op 0. meer »

319x gelezen

Coronamaatregelen

1 september 8:30  Coronamaatregelen rondom de wedstrijdenmeer »

303x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!