Nieuws - https://vvoudehaske.nl

Nieuws

Businessclub-lid in the spotlight: Bilijam Assurantiën

7 december 16:00  In de rubriek Businessclub-lid in the Spotlight is het deze ronde de beurt aan de volgende sponsor. Met deze rubriek wordt naamsbekendheid gecreëerd van de betreffende sponsor en wordt het voor de leden e.d. duidelijker wie er achter de Businessclub zitten. Deze keer zijn de spotlights gericht op Bilijam Assurantiënmeer »

307x gelezen

60 jaar voetbal aan het Nannewiid

5 december 15:00  Op zaterdag 16 december aanstaande is het 60 jaar geleden dat de voetbalvereniging Oudehaske werd opgericht. Nadat er eerder al eens gevoetbald werd in het pittoreske dorpje aan het Nannewijd werd er nu door een vijftal heren opnieuw een oproep gedaan om lid te worden van V.V.O.meer »

222x gelezen

Oudehaske zet haar leiders en trainers in het nieuw, met dank aan de jeugd!

3 december 13:15  Voetbalvereniging Oudehaske kondigt met trots aan dat sinds kort al haar leiders en trainers stralen in een gloednieuw kledingpakket. Deze stap wordt gezet als blijk van waardering voor de onvermoeibare inzet van deze vrijwilligers, die zich week in week uit, in weer en wind, inzetten voor onze jeugdleden.meer »

282x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske bespaart een grote hoeveelheid wegwerpbekers

29 november 13:45  Op onze nieuwjaarsreceptie begin dit jaar, lanceerden we de nieuwe herbruikbare bekers voor in onze kantine. Deze bekers, voorzien van v.v. Oudehaske logo, moesten de strijd aangaan met de wegwerp kartonnen bekers die destijds gebruikt werden. Daarmee waren we ook direct de eerste Friese voetbalclub die met dit concept aan de slag ging. meer »

234x gelezen

Ook Sjaak Mulder stelt zich beschikbaar als nieuw bestuurslid

21 november 13:00  Nadat we vorige week al konden melden dat Wilmer Hazenberg zich beschikbaar stelde als bestuurslid komt daar deze week Sjaak Mulder bij. Sjaak was de aflopen jaren trainer van Oudehaske 2 en zat daarnaast al in de technische commissie. Vanuit zijn kennis van spelers bij zowel de senioren als de jeugd was hij voor het bestuur een logische kandidaat voor de ontstane vacature. meer »

283x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske sluit zich aan bij Sportief Partnership van sc Heerenveen

19 november 10:45  Sinds seizoen 2023-2024 is onze voetbalvereniging sportief partner van sc Heerenveen. Binnen deze samenwerking staan kennisdeling, binding en beleving centraal. sc Heerenveen biedt door middel van het Sportief Partnership met medewerking van betrokken sponsoren een platform en de mogelijkheid om voetbalvereniging Oudehaske op alle facetten de optimaliseren.meer »

380x gelezen

Wilmer Hazenberg stelt zich beschikbaar als nieuw bestuurslid

15 november 14:00  Vlak voor de ALV werden wij verrast door de mededeling dat Jelle en Erik gingen stoppen met hun werkzaamheden voor het bestuur. Tijdens de afgelopen bestuursvergadering hebben zij hun openstaande zaken overgedragen aan de resterende bestuursleden en geven daarmee definitief het stokje over. Beide heren blijven gelukkig wel actief voor onze vereniging. meer »

336x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske met spoed op zoek naar 2 trainers!

15 november 10:30  Wij zijn met spoed, voor de (mini) pupillen, op zoek naar minimaal 2 enthousiaste trainers. Ookal heb je geen enkele ervaring als trainer schroom niet om deze leuke taak op je te nemen. Als club zorgen wij voor een trainingspak en winterjas en (nog belangrijker) zorgen wij voor intensieve interne begeleiding middels o.a. de Veeton trainings app en de aanwezigheid op woensdagmiddag in de persoon van ondergetekende om je te begeleiden.meer »

669x gelezen

Businessclub-lid in the spotlight: Aannemersbedrijf Blesbouw

14 november 14:15  In de rubriek Businessclub-lid in the Spotlight is het deze ronde de beurt aan de volgende sponsor. Met deze rubriek wordt naamsbekendheid gecreëerd van de betreffende sponsor en wordt het voor de leden e.d. duidelijker wie er achter de Businessclub zitten. Deze keer zijn de spotlights gericht op Aannemersbedrijf Blesbouw.meer »

424x gelezen

Vrijwilligersavond op vrijdagavond 24 november

13 november 12:30  Het seizoen '23-'24 is alweer een aantal weken onderweg. In september was er het mooie feest voor de leden ter ere van ons 60-jarige bestaan en 16 december staat er nog de officiële receptie gepland. Naast alle vrijwilligers die voor de ‘gewone’ voetbalzaken altijd voor ons klaar staan waren ook voor deze festiviteiten weer een grote groep vrijwilligers bereid om ons te helpen.meer »

274x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!