Algemeen - https://vvoudehaske.nl

Algemeen

Algemeen
De  kledingcommissie  zorgt ervoor dat alle voetbalteams worden voorzien van wedstrijdkleding en is het centrale aanspreekpunt voor alle zaken aangaande de kleding binnen onze voetbalvereniging.

Wat doen we?
Voetbalvereniging Oudehaske wil met haar kledingbeleid bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit rondloopt. Dit geeft een correcte, verzorgd en professionele uitstraling. Onze voetbalvereniging heeft zich ten opzichte van de kledingleverancier Textielstra verplicht het

Zoals al bovenstaand vermeld is iedere speler verplicht tot het dragen van de voorgeschreven Oudehaske kleding en kousen. Het bestuur gaat ervan uit dat de leiders en trainers hier scherp op blijven letten en afwijkend kledinggedrag niet zullen tolereren.

Reserve kleding
Het komt voor dat teams tegen tegenstanders moeten spelen met vergelijkbare. Hier zijn landelijke regels voor. Het team dat thuis speelt moet die wedstrijd in een andere kleur shirt spelen. Voetbalvereniging Oudehaske is daarom in het bezit van reserveshirts in andere kleuren. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!