Verdere aanscherping Corona regels

28 november 20:30  Basisregels Bij klachten: blijf thuis en laat u testen bij de GGD. Ook als u al geprikt bent. • Voor iedereen geldt: blijf zoveel mogelijk thuis • Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn. • Houd 1,5 meter afstand van anderen. • Geef andere mensen geen hand. • Was vaak en goed uw handen. • Hoest en nies in uw elleboog. meer »

194x gelezen

Transfer verdiend, soms moeten we spelers van elkaar lenen

26 november 11:00  De jeugdcommissie | 25-11-2021 Bij de teamindeling streven we er naar dat alle teams voldoende spelers, inclusief wissels, hebben. Bij de junioren (elftal) zijn dat normaal gesproken 13-15 spelers, bij de middenbouw (achttal) zijn dat 10 spelers en bij onderbouw (zestal) 7-8 spelers. Normaal gesproken is dit voldoende en kunnen teams zich bij blessures, ziekte of afwezigheid prima redden.meer »

183x gelezen

Algemeen informatieboekje jeugdafdeling

22 november 21:30  Zoals in het nieuwsbericht van 29 oktober jl. al aangekondigd is de jeugdcommissie bezig met aantal communicatiemiddelen. Nadat eind oktober de 11 basisprincipes van ons technisch jeugdbeleid is gepresenteerd in een handig pocketboekje, zo presenteren we nu het “informatieboekje jeugdafdeling.”meer »

107x gelezen

Spectaculaire vechtpartij tijdens teamuitje Oudehaske J012-1

16 november 18:30  Zo halverwege de 1e seizoenshelft was het dan eindelijk zover, het teamuitje van vv Oudehaske JO12-1. Coach André Schoonhoven probeert daarmee nog meer voetbalbeleving en teamgeest te creëren. Naast hard trainen en alles geven in wedstrijden, zijn het teamuitjes en teambuildingsactiviteiten die daarvoor zorgen. En naast de spectaculaire wedstrijden, acties en goals zijn teamuitjes, kampen en toernooien de momenten die men zich later herinnerd.meer »

274x gelezen

Alle kinderen kunnen meedoen bij v.v. Oudehaske

8 november 18:30  In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Jeugdfonds Sport & Cultuur, gemeente De Fryske Marren en sport- en cultuuraanbieders vragen hier aandacht voor. Met een spandoek, welke verspreid is onder 200 aanbieders in Friesland, vragen de samenwerkende partijen aandacht voor de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.meer »

180x gelezen

De BASIS 11 - het jeugdvoetbalbeleid van vv Oudehaske in 11 simpele basisprincipes

29 oktober 17:30  De jeugdcommissie | 28-10-2021 Jeugdvoetbal bij vv Oudehaske, waar gaat dat om? Het antwoord op deze vraag heeft de Jeugdcommissie vastgelegd in de BASIS 11. De BASIS 11 is een informatiegids voor trainers, coaches, leiders, spelers en ouders/verzorgers. In een infographic (opstelling) wordt het jeugdvoetbalbeleid uitgelegd d.m.v. 11 simpele basisprincipes.meer »

248x gelezen

Spaar mee met Rabobank Clubsupport!

8 oktober 20:00  Rabobank deelt jaarlijks een deel van haar winst uit aan goede, maatschappelijke doelen. Vorig jaar hebben zo’n 30.000 verengingen een bedrag van €15M kunnen verdelen. Leden van Rabobank kunnen via stemmen bepalen waar het geld aan besteed wordt. Hoe meer stemmen onze voetbalvereniging ontvangt, hoe groter deel we mogen ontvangen!meer »

204x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske hijst de regenboogvlag

7 oktober 8:15  Vanaf maandag 11 oktober - internationale Coming Out dag - wappert een week lang de regenboogvlag in top bij onze voetbalvereniging Oudehaske. Om te laten zien dat iedereen welkom is bij onze vereniging. Ongeacht seksuele geaardheid, afkomst, nationaliteit etc. meer »