Nieuws - https://vvoudehaske.nl

Nieuws

Geslaagde barbecue ter afsluiting van het eerste seizoen

9 juni 20:00  Zondag 4 juni vond de barbecue van de Businessclub plaats ter ere van de afsluiting van het succesvolle eerste Businessclub-jaar. Met een riante opkomst van 35 personen werd het eerste officiële jaar op een gezellige manier afgesloten bij Gerard en Nieske Bilijam van Bilijam Assurantiën thuis. Onderstaand een samenvatting van het eerste jaar. meer »

320x gelezen

Businessclub Oudehaske organiseert bedrijfsbezoeken

8 december 11:00  Op zondag 27 november stond er andermaal een activiteit op het programma voor de Businessclub. Ditmaal mochten een aantal leden meer vertellen over hun onderneming en ze meenemen in hun dagelijkse gang van zaken. Hierbij was het weer gezellig druk waarbij ongeveer ieder lid aanwezig was.meer »

300x gelezen

Businessclub steekt eerste elftal in volledig nieuw clubtenue

14 november 8:30  Op zaterdag 12 november is op sportpark Pieter Bultsma van voetbalvereniging Oudehaske een lunch georganiseerd met de nieuwe hoofdsponsor Businessclub VV Oudehaske. Samen met het eerste elftal en een vertegenwoordiging van het bestuur werd er genoten van heerlijke broodjes, aangeboden door Van A Naar Peter. Na de lunch is het nieuwe tenue en presentatiepak van de eerste selectie gepresenteerd. meer »

485x gelezen

Businessclub VV Oudehaske groeit verder en verwelkomt nieuwe leden!

6 oktober 8:45  Het is enige tijd stil geweest rondom de nieuwe hoofdsponsor vanaf het seizoen ’22-’23: de stichting Businessclub VV Oudehaske. Na een succesvolle eerste activiteit op 27 augustus werden tijdens een boottocht op de Friese Meren een aantal nieuwe leden verwelkomt. In dit nieuwsbericht worden de diverse ontwikkelingen toegelicht. meer »

468x gelezen

Geslaagd eerste uitje van de Businessclub!

28 augustus 13:45  Met de ingang van het nieuwe voetbalseizoen heeft onze vereniging de Businessclub als hoofdsponsor. Onderdeel hiervan zijn meerdere activiteiten waarin de sponsoren onderling kunnen netwerken. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: het allereerste uitje voor de leden van de Businessclub plaats gevonden. Met een mooie opkomst van 22 sponsoren en introducées werd dit eerste uitje een groot succes!meer »

277x gelezen

Informatieavond Businessclub een groot succes!

22 april 15:30  Afgelopen woensdag, 20 april j.l; heeft de informatieavond over het oprichten van de Business Club voor onze voetbalvereniging plaatsgevonden in het Kulturhûs te Oudehaske. Tijdens deze avond werden alle aanwezigen geïnformeerd over de plannen. Uiteindelijk sloot Jan Noppert, voorzitter van de Business Club van VVI, de presentatie af door zijn ervaringen te delen met dit initiatief. meer »

858x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske richt Businessclub op

28 maart 7:00  Nadat Aannemingsbedrijf Bangma B.V. bekend heeft gemaakt na 15 seizoenen te stoppen als hoofdsponsor van onze voetbalvereniging, hebben diverse vrijwilligers de handen ineen geslagen en zijn gestart met het inventariseren van verschillende oplossingen. Meerdere oplossingen zijn aan bod gekomen, waaronder een nieuwe hoofdsponsor vinden of meerdere bedrijven bundelen tot één gezamenlijke hoofdsponsor. meer »

985x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!