Nieuws - https://vvoudehaske.nl

Nieuws

Afsluiting van het seizoen: slotdag 2023

31 mei 16:00  Op vrijdag en zaterdag 23 en 24 juni aanstaande organiseren wij weer de traditionele slotdag bij onze mooie voetbalvereniging Oudehaske. Op deze dag willen we verschillende voetbalactiviteiten combineren met een barbecue en feestavond. Op vrijdagavond zal eerst het jaarlijkse ouders tegen kind toernooi gespeeld worden. meer »

1075x gelezen

Businessclub Oudehaske organiseert bedrijfsbezoeken

8 december 11:00  Op zondag 27 november stond er andermaal een activiteit op het programma voor de Businessclub. Ditmaal mochten een aantal leden meer vertellen over hun onderneming en ze meenemen in hun dagelijkse gang van zaken. Hierbij was het weer gezellig druk waarbij ongeveer ieder lid aanwezig was.meer »

244x gelezen

Businessclub steekt eerste elftal in volledig nieuw clubtenue

14 november 8:30  Op zaterdag 12 november is op sportpark Pieter Bultsma van voetbalvereniging Oudehaske een lunch georganiseerd met de nieuwe hoofdsponsor Businessclub VV Oudehaske. Samen met het eerste elftal en een vertegenwoordiging van het bestuur werd er genoten van heerlijke broodjes, aangeboden door Van A Naar Peter. Na de lunch is het nieuwe tenue en presentatiepak van de eerste selectie gepresenteerd. meer »

430x gelezen

Businessclub VV Oudehaske groeit verder en verwelkomt nieuwe leden!

6 oktober 8:45  Het is enige tijd stil geweest rondom de nieuwe hoofdsponsor vanaf het seizoen ’22-’23: de stichting Businessclub VV Oudehaske. Na een succesvolle eerste activiteit op 27 augustus werden tijdens een boottocht op de Friese Meren een aantal nieuwe leden verwelkomt. In dit nieuwsbericht worden de diverse ontwikkelingen toegelicht. meer »

414x gelezen

Geslaagd eerste uitje van de Businessclub!

28 augustus 13:45  Met de ingang van het nieuwe voetbalseizoen heeft onze vereniging de Businessclub als hoofdsponsor. Onderdeel hiervan zijn meerdere activiteiten waarin de sponsoren onderling kunnen netwerken. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: het allereerste uitje voor de leden van de Businessclub plaats gevonden. Met een mooie opkomst van 22 sponsoren en introducées werd dit eerste uitje een groot succes!meer »

236x gelezen

Informatieavond Businessclub een groot succes!

22 april 15:30  Afgelopen woensdag, 20 april j.l; heeft de informatieavond over het oprichten van de Business Club voor onze voetbalvereniging plaatsgevonden in het Kulturhûs te Oudehaske. Tijdens deze avond werden alle aanwezigen geïnformeerd over de plannen. Uiteindelijk sloot Jan Noppert, voorzitter van de Business Club van VVI, de presentatie af door zijn ervaringen te delen met dit initiatief. meer »

790x gelezen

Voetbalvereniging Oudehaske richt Businessclub op

28 maart 7:00  Nadat Aannemingsbedrijf Bangma B.V. bekend heeft gemaakt na 15 seizoenen te stoppen als hoofdsponsor van onze voetbalvereniging, hebben diverse vrijwilligers de handen ineen geslagen en zijn gestart met het inventariseren van verschillende oplossingen. Meerdere oplossingen zijn aan bod gekomen, waaronder een nieuwe hoofdsponsor vinden of meerdere bedrijven bundelen tot één gezamenlijke hoofdsponsor. meer »

814x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!