Grote Clubactie 2022

22 september 20:00  Het is bijna zover; aanstaande zaterdag (24 september) start namelijk de 50e editie van de Grote Clubactie. Ook wij als voetbalvereniging doen hier weer aan mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.meer »

Geslaagd eerste uitje van de Businessclub!

28 augustus 13:45  Met de ingang van het nieuwe voetbalseizoen heeft onze vereniging de Businessclub als hoofdsponsor. Onderdeel hiervan zijn meerdere activiteiten waarin de sponsoren onderling kunnen netwerken. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: het allereerste uitje voor de leden van de Businessclub plaats gevonden. Met een mooie opkomst van 22 sponsoren en introducées werd dit eerste uitje een groot succes!meer »

Informatieavond Business Club een groot succes!

22 april 15:30  Afgelopen woensdag, 20 april j.l; heeft de informatieavond over het oprichten van de Business Club voor onze voetbalvereniging plaatsgevonden in het Kulturhûs te Oudehaske. Tijdens deze avond werden alle aanwezigen geïnformeerd over de plannen. Uiteindelijk sloot Jan Noppert, voorzitter van de Business Club van VVI, de presentatie af door zijn ervaringen te delen met dit initiatief. meer »

Voetbalvereniging Oudehaske richt Business Club op

28 maart 7:00  Nadat Aannemingsbedrijf Bangma B.V. bekend heeft gemaakt na 15 seizoenen te stoppen als hoofdsponsor van onze voetbalvereniging, hebben diverse vrijwilligers de handen ineen geslagen en zijn gestart met het inventariseren van verschillende oplossingen. Meerdere oplossingen zijn aan bod gekomen, waaronder een nieuwe hoofdsponsor vinden of meerdere bedrijven bundelen tot één gezamenlijke hoofdsponsor. meer »