Nieuws - https://vvoudehaske.nl

Nieuws

Businessclub-lid in the spotlight: Bilijam Assurantiën

7 december 16:00  In de rubriek Businessclub-lid in the Spotlight is het deze ronde de beurt aan de volgende sponsor. Met deze rubriek wordt naamsbekendheid gecreëerd van de betreffende sponsor en wordt het voor de leden e.d. duidelijker wie er achter de Businessclub zitten. Deze keer zijn de spotlights gericht op Bilijam Assurantiënmeer »

307x gelezen

Businessclub-lid in the spotlight: Aannemersbedrijf Blesbouw

14 november 14:15  In de rubriek Businessclub-lid in the Spotlight is het deze ronde de beurt aan de volgende sponsor. Met deze rubriek wordt naamsbekendheid gecreëerd van de betreffende sponsor en wordt het voor de leden e.d. duidelijker wie er achter de Businessclub zitten. Deze keer zijn de spotlights gericht op Aannemersbedrijf Blesbouw.meer »

424x gelezen

Businessclub-lid in the spotlight: Recreatiepark de Uilenburg

10 november 14:00  In de rubriek Businessclub-lid in the Spotlight is het deze ronde de beurt aan de volgende sponsor. Met deze rubriek wordt naamsbekendheid gecreëerd van de betreffende sponsor en wordt het voor de leden e.d. duidelijker wie er achter de Businessclub zitten. Deze keer zijn de spotlights gericht op Recreatiepark de Uilenburg. meer »

282x gelezen

Businessclub-lid in the spotlight: European Airfilter Group B.V.

8 november 18:45  Vanaf heden roept onze voetbalverenging een nieuwe rubriek in het leven: regelmatig wordt een lid van de Businessclub in de spotlight gezet. Op deze manier wordt naamsbekendheid gecreëerd van de betreffende sponsor en wordt het voor de leden e.d. duidelijker wie er achter de Businessclub zitten. Deze keer zijn de spotlights gericht op European Airfilter Group B.V.meer »

344x gelezen

Businessclub steekt ook Dames 1 in het nieuw

15 oktober 11:15  Afgelopen zaterdag 14 oktober hebben de speelsters van Dames 1 hun nieuwe trainingspakken en tassen ontvangen. Tijdens een georganiseerde lunch door de voetbalclub en de dames zelf, werden de trainingspakken getoond aan de aanwezige leden van de Businessclub. meer »

556x gelezen

Geslaagde barbecue ter afsluiting van het eerste seizoen

9 juni 20:00  Zondag 4 juni vond de barbecue van de Businessclub plaats ter ere van de afsluiting van het succesvolle eerste Businessclub-jaar. Met een riante opkomst van 35 personen werd het eerste officiële jaar op een gezellige manier afgesloten bij Gerard en Nieske Bilijam van Bilijam Assurantiën thuis. Onderstaand een samenvatting van het eerste jaar. meer »

344x gelezen

Businessclub Oudehaske organiseert bedrijfsbezoeken

8 december 11:00  Op zondag 27 november stond er andermaal een activiteit op het programma voor de Businessclub. Ditmaal mochten een aantal leden meer vertellen over hun onderneming en ze meenemen in hun dagelijkse gang van zaken. Hierbij was het weer gezellig druk waarbij ongeveer ieder lid aanwezig was.meer »

327x gelezen

Businessclub steekt eerste elftal in volledig nieuw clubtenue

14 november 8:30  Op zaterdag 12 november is op sportpark Pieter Bultsma van voetbalvereniging Oudehaske een lunch georganiseerd met de nieuwe hoofdsponsor Businessclub VV Oudehaske. Samen met het eerste elftal en een vertegenwoordiging van het bestuur werd er genoten van heerlijke broodjes, aangeboden door Van A Naar Peter. Na de lunch is het nieuwe tenue en presentatiepak van de eerste selectie gepresenteerd. meer »

523x gelezen

Businessclub VV Oudehaske groeit verder en verwelkomt nieuwe leden!

6 oktober 8:45  Het is enige tijd stil geweest rondom de nieuwe hoofdsponsor vanaf het seizoen ’22-’23: de stichting Businessclub VV Oudehaske. Na een succesvolle eerste activiteit op 27 augustus werden tijdens een boottocht op de Friese Meren een aantal nieuwe leden verwelkomt. In dit nieuwsbericht worden de diverse ontwikkelingen toegelicht. meer »

504x gelezen

Geslaagd eerste uitje van de Businessclub!

28 augustus 13:45  Met de ingang van het nieuwe voetbalseizoen heeft onze vereniging de Businessclub als hoofdsponsor. Onderdeel hiervan zijn meerdere activiteiten waarin de sponsoren onderling kunnen netwerken. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: het allereerste uitje voor de leden van de Businessclub plaats gevonden. Met een mooie opkomst van 22 sponsoren en introducées werd dit eerste uitje een groot succes!meer »

291x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!