Nieuws - https://vvoudehaske.nl

Nieuws

Waarom Ajax tegen Sparta met stippen op het shirt speelt in plaats van namen

Gisteren om 12:07  Ajax neemt het zaterdagavond om 18.45 uur op tegen Sparta. Op de ruggen van de spelers van Sparta is nooit een naam te lezen, maar op die van Ajax zaterdag ook niet. Check hier waarom Ajax tegen Sparta met drie stippen op de rug van het shirt speelt, in plaats van de namen. Overigens spelen ook de Ajax Vrouwen ook met de drie stippen op de rug. Zij spelen zaterdag om 14.00 uur uit tegen PSV. meer »


De zomeraanwinsten van PSV lijken stuk voor stuk voltreffers

Gisteren om 11:28  PSV lijkt afgelopen zomer uitstekende zaken te hebben gedaan op de transfermarkt. Een deel van de aanwinsten heeft zichzelf al in de basis gespeeld, het andere deel zit daar héél dicht tegenaan. In totaal gaf PSV 'maar' 53,5 miljoen euro uit aan die nieuwe spelers. ELF licht ze hieronder voor je uit. meer »


Wat zijn de scenario's van Ajax en AZ in Europa?

Gisteren om 11:05  PSV en Feyenoord zijn al zeker van hun lot: PSV overwintert in de Champions League, Feyenoord komt na de winterstop in de Europa League uit. Maar hoe zit dat met Ajax en AZ? De Amsterdammers kunnen niet meer overwinteren in de Europa League, maar nog wel in de Conference League. AZ speelt al in dat toernooi, maar is ook nog niet zeker van doorgang naar de knock-outfase. Check hier de scenario's van Ajax en AZ in Europa. meer »


Mooie winactie: Calcio, het Italiaanse voetbalwoordenboek

8 december 2023 14:00  Diffidato, marcamento a mozzafiato, respingere en Vecchia Signora. Het zijn enkele voorbeelden van de enorme hoeveelheid woorden en begrippen die terugkomen in Calcio!, het Italiaanse voetbalwoordenboek. Auteur Jarno Timmermans heeft een naslagwerk samengesteld voor de liefhebber van het Italiaanse voetbal. Sowieso voor degene die regelmatig naar het land met de vorm van een laars afreist om persoonlijk een wedstrijd mee te maken. meer »


NEC-verdediger Calvin en Darryl Verdonk, broers en topsporters: "We motiveren elkaar"

8 december 2023 12:00  Broers Darryl en Calvin Verdonk delen niet alleen een topsportcarrière, maar blinken tevens uit in verschillende disciplines. Calvin als linksback van onder meer Feyenoord, FC Twente en nu NEC. Darryl als kickbokser met de wereldtitel van vorig jaar als ultiem hoogtepunt. "Als ik een wedstrijd vecht, zit Calvin in de zaal." meer »


PANNA! 81 met superspitsen uit de Eredivisie, Luuk Steen, Jerdy Schouten en acht superposters!

8 december 2023 10:00  Welke superspits is de beste? Santiago Gimenez, Luuk de Jong of toch Brian Brobbey? PANNA! zocht het uit. De uitkomst is te lezen in de nieuwe editie van ons Kidsmagazine. In nummer 81 ook interviews met Jerdy Schouten van PSV, met Igor Paixao van Feyenoord, met YouTuber Luuk Steen, met shirtjeskoning Jesse Rabbeljee en lees alles over het komende WK voor Clubteams. Plus acht superposters! meer »


DE JUKEBOX: Carlens Arcus (Vitesse)

7 december 2023 17:00  Daar is ie weer! De Jukebox is van zolder gehaald en ELF Voetbal gaat weer in gesprek met spelers over hun favoriete muziek. Deze keer stelt Vitessenaar Carlens Arcus zijn top vijf nummers samen. meer »


Wie is het nieuwe zeventienjarige talent van SL Benfica: Gianluca Prestianni?

7 december 2023 15:27  Roger Schmidt heeft met zijn SL Benfica de eerste speler voor komende winter binnen. De oud-trainer van PSV mag de komende transferperiode pronken met zijn nieuwste aanwinst, de Argentijn Gianluca Prestianni. Het zeventienjarige talent van Vélez Sarsfield wordt hiermee de 26ste Argentijn in dienst van de Portugese recordkampioen. Wie is Prestianni? ELF Voetbal zocht het uit. meer »


Sari van Veenendaal: ?Gewonnen EK van 2017 heeft nog steeds grote impact op Nederlands vrouwenvoetbal?

7 december 2023 9:00  Breaking New Ground. Zo luidt de titel van het Bid voor het WK Vrouwen 2027, dat de KNVB samen met de voetbalbonden van Duitsland en België vorige week vrijdag bij de FIFA indiende. Oud-keepster van de OranjeLeeuwinnen Sari van Veenendaal is een belangrijke schakel als het gaat om het vrouwenvoetbal in Nederland. Het gewonnen EK was voor Van Veenendaal de grondlegger voor de opkomst van het vrouwenvoetbal in Nederland en dé reden dat de KNVB het WK Vrouwen 2027 naar Nederland wil halen. “Ik weet wat 2017 heeft losgemaakt. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op alles daaromheen.”   meer »


Belangrijke termen van inzetten op voetbal uitgelegd

7 december 2023 7:00  Voetbalwedden is een opwindende en populaire bezigheid voor sportliefhebbers over de hele wereld. Of je nu een doorgewinterde gokker bent of net begint met wedden op voetbal, het begrijpen van de belangrijkste termen is essentieel om weloverwogen weddenschappen te plaatsen. In deze gids zullen we daarom een aantal van de cruciale termen bij het wedden op voetbal bespreken en uitleggen. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!