4 - 4

Oudehaske JO11-1

2e klasse 06

6 april 2019 12:15

We hadden vandaag een moeilijke wedstrijd. Jasper was vandaag keeper. We begonnen met Mirthe, Jurjen en Egbert achterin. Jelmer op midden en lammert, Quinten en Yvar voorin. We speelden goed over. De Blesse voetbalde ook goed. Ze waren ook erg fel, net als wij. We kregen vrij snel 2 corners, maar konden hier niet uit scoren. Toen kreeg de Blesse een kans. Maar Jurjen kon gelukkig de bal weg schieten. Toen kreeg Jelmer een kans. De keeper kon de bal net over de goal tikken. Jammer! Vlak daarna nog een schot op goal van Jelmer. En Yvar schoot de bal op de paal. De Blesse kreeg een corner. Maar Jasper had em. In de 14e minuut deed Yvar een akka over de tegenstander heen en een schaar en toen schoot hij de bal erin. Yes 0-1!!  Een voorzet van Jelmer gered door de keeper. En die schoot de bal naar voren en de spits van de Blesse kreeg de bal en dribbelde en schoot hem er in. 1-1. Jammer genoeg maakte de Blesse 2-1. Egbert schoot de bal . De bal werd geblokt maar Yvar stond er en schoot de bal erin. 2-2

We hadden pauze. Edze zei dat het goed ging.

We werkten allemaal heel hard. We begonnen aan de tweede helft. Vlak na de rust dribbelde lammert naar de goal en schoot de bal hard in de hoek! 2-3!!! Vlak daarna scoorde de Blesse weer. 3-3. Toen maakten ze weer een goal. 4-3 En daarna kwam de Blesse door de verdediging heen . Maar Jasper had een prachtige redding. Lammert had nog een kopbal, jammer in de handen van de keeper. Iedereen werkte heel hard. En we speelden goed. Zou het nog lukken?? In de allerlaatste minuut gaf Jelmer een voorzet op Yvar. En die schoot de bal hard in de goal.  4-4 En toen floot de scheids af. Het was een mooie wedstrijd.