Oudehaske JO12-1 pakt eerste 3 punten tegen Oldeholtpade

22 september 2020 13:00

Billen knijpend begonnen we aan de wedstrijd, omdat op papier de tegenstander er beter voor stond. Al een paar keer moest ik het doel verdedigen en dat lukte gelukkig goed deze morgen. We kwamen op de 1-0 door mooi samenspel. Kort daarna toch de gelijkmaker van Oldeholtpade (1-1). We lieten ons koppies niet hangen en gingen lekker voetballen met als gevolg de 2-1 en 3-1 voor de rust

Na de rust moest ik er uit (red. net als Lennart de eerste helft), omdat ik niet te trainen was geweest, eigen schuld dikke bult. Oldeholtpade kwam terug naar 3-2. In de time out werden we weer ff op scherp gesteld en de 4-2 en 5-2 waren een feit.

Dus een mooie overwinning voor ons. Op naar zaterdag.

Groet Lammert (JO12-1)