Aengwirden JO12-1 letterlijk een maatje te groot voor Oudehaske JO12-1

7 september 2020 13:30

Door vorig seizoen waren we al enigszins voorbereid op de grote en breedte van onze tegenstanders. De 1e helft was heel leuk, we hebben allemaal hard gewerkt, langs de buitenlijn opgebouwd, goed verdedigd, mooie draai acties, passes, goed vuistenwerk van onze keeper, maar helaas de ontstane kansen werden geen doelpunt.

Zeker mooi om naar te kijken vanaf de zijlijn. Tijdens de rust stond het 0-3. In de 2e helft leek de tank wat leeg. Zou het aan onze conditie liggen? Eindstand 0-8

Na de wedstrijd kregen we van Andre een heel mooi Oudehaske shirt. André BEDANKT.

Groetjes van Tim Hoeksma (JO12-1)