Oudehaske JO11-1 begint voorjaarsreeks met nipte winst

10 februari 2020 10:45

Op 01-02-2020 begon eindelijk de voorjaarscompetitie weer en wat hadden we er weer zin in. We begonnen tegen CVVO te Lemmer en wat hebben we als team gestreden met hele mooie acties van beide kanten.

Na 5 minuten opende Arent de score met een mooi afstandsschot, maar 3 minuten later maakte CVVO weer gelijk (1-1). Na een mooie dribbel schoof Mark Gjokaj de 1-2 binnen en niet veel later maakte Mark Gjokaj ook de 3-1. Al had Oudehaske in de eerste helft wel het betere van het spel, toch scoorde CVVO vlak voor rust uit een counter de 2-3.

Na de rust ging het spel redelijk gelijk op en waren er over een weer kansen. Na mooi samenspel met Fernan kreeg Tim een schotkans die hij zonder aarzelen benutte (2-4). Deze stand bleef lang op het scorebord staan, totdat Mark Gjokaj zijn 3e doelpunt maakte (2-5). Heel snel daarna maakte CVVO de 3-5, maar kort daarop werd de vreugde van CVVO weer de kop ingedrukt door een treffer van Arent (3-6). Dat was niet de eindstand, want vlak voor tijd en net als in de eerste helft kwam CVVO nog tweemaal tot scoren (4-6 en 5-6).

Maar het mocht onze pret niet drukken want de 3 punten gingen mee naar Oudehaske door te winnen met 5-6. Trots op onze boys

Groetjes Lammer van der Wal (JO11-1)