Oudehaske JO12-1G zeer teleurgesteld na verlies

29 november 2019 11:00

Verslag van de wedstrijd Oudehaske tegen Heerenveen. Met Karst op de kant, begint de wedstijd met de aftrap van Heerenveen. Er zijn al gelijk twee corners voor Oudehaske, maar deze worden gemist. Daarna was Ivar gevaarlijk met een afstand schot, welke net over ging. Met een schot van Jelmer voert Oudehaske de druk op, maar scoort helaas niet. Egbert had bijna een goal maar net te wild geschopt. Daarna een doelpunt voor Heerenveen de verdediging was wat te ver naar voren.

Toen een schot van Ivar, de keeper redt de bal,  een corner voor Oudehaske. Daarna scoort Jelmer een goal 1-1. Heerenveen kwam opzetten en schoot, net naast. Lammert redde de daarop volgende corner. Nogmaals een corner voor Heerenveen. Goal Heerenveen vlak voor rust 1-2.

Na de rust is Oudehaske direct weer gevaarlijk! En daarna ging een jongen Karst takelen een blessure en daarna een hele vervelende blessure voor Kim. Toen kwam het weer wat op gang. De tweede helft had Jelmer twee schoten op doel. Het spel blijft wisselend: aan alle beide kanten kansen. Heerenveen krijgt een onterechte penalty! Jasper redt de bal eerst nog maar helaas scoort Heerenveen toch: 1-3 voor Heerenveen. Heereveen scoort uiteindelijk ook nog uit een mooi geplaatst afstand schot. Eindstand 1-4 met een zeer teleurgesteld Oudehaske.