Zeer sterke competitiestart Oudehaske JO11-1

23 september 2019 10:45

Zaterdag 21 september was de 1e competitiewedstrijd van JO11-1. We moesten thuis tegen Aldeboarn. De oude voetbalclub van Jurre. We waren er allemaal klaar voor. Zelfs de 3 kampgangers Lammert, Lennart en Brent waren goed wakker geworden. We begonnen heel goed. In de 2e minuut maakte ik (Mark Gjokaj) het eerste doelpunt. (of eigenlijk was het een eigen goal van Aldeboarn.) 1-0.Tim maakte daarna de 2 en 3 goal na een heel mooi 1 tweetje met Lennart. 3-0. Nog geen 2 minuten later maakte Brent het 4e doelpunt. 4-0

Aldeboarn kreeg toen 2 kansen maar door de goede reddingen van onze keeper Lammert lukte het hun niet om te scoren. Toch kon hij niet voorkomen dat er toen een tegendoelpunt kwam. Kan gebeuren. 4-1. Daarna gingen we nog even door met scoren. Tim maakte de 5-1 en Brent daarna de 6-1. Arent kreeg een hele mooie kans maar het lukte maar niet om te scoren. Maar Arent gaf niet op en maakte in de rebound zijn doelpunt. 7-1. Net voor de rust scoorde Brent de 8-1. Rust Stand: 8-1

Na de rust mocht Aldeboarn met een man extra in het veld. Dus we speelden 8 tegen 9. Na 5 minuten spelen maakte ik de 9-1 en daarna de 10-1. Na hele mooie voorzetten maakte Fernan de 11-1. Steven en Jurre hebben ook geprobeerd te scoren maar het wou maar niet lukken. Na een een tweetje met mij (mark Gjokaj) scoorde Mark Bles de 12-1 in. En Mark Bles kon er ook geen genoeg van krijgen dus maakte hij de 13-1.

Het was een hele leuke en mooie wedstrijd. Op naar Mildam.

Mark Gjokaj (JO11-1)

Tijdens de wedstrijd zijn enkele foto's gemaakt, klik hier om de foto's te bekijken.