Kan Oudehaske JO13-1 de koppositie behouden?

27 maart 2019 9:45

De eerste 10 minuten was SJO RVC de betere partij. Wij hadden ook wel een paar kansen, maar door en paar goede reddingen van onze keeper Daan bleef het 0 – 0. In de 14de minuut scoorde Bjørn. Hierdoor kwam de stand op 0 – 1. Vlak daarna scoorde SJO RVC en met 1-1 op het scorebord gingen we de rust in.

Tweede helft
Twee minuten na rust was er weer een aanval maar de bal wil er maar niet in. In de 34 de minuut werd Bjørn getackeld in het strafschop gebied maar we kregen geen penalty. Mooie actie van Bjørn op mij maar de bal ging tegen de paal. Een minuut later kwam SJO RVC weer aan de bal. Gelukkig ging deze tegen het zijnet.

In de 48ste minuut werd er gewisseld van scheidsrechter , hij had last van zijn lies zei hij. In de 53ste minuut scoorde Bjørn . Stand van 1-2. In de 56ste minuten had SJO RVC een corner. Hieruit scoorde SJO RVC en kwam de stand op 2-2. Helaas. Het was de laatste acht minuten van de wedstrijd heel spannend. In de 60ste minuut kregen we nog één laatste aanval. Gosse legde de bal voor op Bjørn en scoorde via binnenkant paal. Na de aftrap floot de scheidsrechter af en zo wisten wij afgelopen zaterdag te winnen van de nummer 2. Een belangrijke overwinning! De koppositie hebben we kunnen behouden.