2e klasse 01

30 oktober 2021 10:15

Y. van der Meulen

30-10-2021, Oudehaske JO14-1 - Wolvega JO14-1

Met afwezigheid van Linda en Mark begonnen we aan de wedstrijd. Het eerste kwartier was Wolvega de sterkere ploeg, maar na een diepe bal van Lammert weet Dani zijn eigen rebound te scoren. 1-0!

Maar een paar minuten na de goal van Dani krijgt Wolvega een kans van afstand en die gaat net langs Jelmer. 1-1.

Wolvega wordt steeds sterker en krijgt steeds meer kansen. Uiteindelijk vlak voor rust Maakt Wolvega uit een rebound 1-2.

Tweede helft:

Oudehaske begint sterk aan de tweede helft. Daaruit volgt al snel een goal van Yvar die [ook] zijn eigen rebound erin schiet! 2-2.

Na de goal van Oudehaske wordt Wolvega weer wat sterker. Na een paar keer goed verdedigd te hebben komt Wolvega via een klein foutje er toch doorheen, maar het schot word tegengehouden door Jelmer.

Laat in de tweede helft krijgt Yvar een kans, Jaaa! 3-2.