8561CA
BALK
tel. 0514-605991

Zaterdag 30 oktober om 14.45u, Balk 3 – VVO2

Na de nipte overwinning van vorige week staat er weer een lastige pot voor de boeg. VVO2 werd aangevuld met 2 spelers van VVO3 en 4 spelers van JO19.

De 1e helft verliep goed voor de Hoske. De 0-1 kwam na een mooie verzet van Friso, die vervolgens  beheerst afgemaakt werd door Ralf. Verder waren er nog meer goede aanvallen die er helaas niet in gingen. Onze verdediging stond ook sterk, nagenoeg geen kansen voor Balk. Helaas kwam de 1-1 nog net voor rust. Buitenspel dacht de Hoske, maar de vlag bleef omlaag. Keeper kansloos.

Dan door naar de 2e helft. Hierin kwam de Hoske weer op voorsprong, 1-2. Wederom goede voorzet, goal Ralf. Balk gaf het echter niet op en gooide alles in de strijd. Er kwam steeds meer druk op de verdediging te staan. Een sliding in de zestien meter resulteerde tot een penalty voor Balk, 2-2. De thuisploeg scoorde hierna ook nog de 3-2, dit was de einduitslag.

Zaterdag 6 november om 12u is de volgende wedstrijd tegen VVI 2.