Oudehaske JO13-1 neemt de punten mee uit Luttelgeest!

Accommodatie

Onbekend

Tonego JO13-1 - Oudehaske JO13-1          3-6

Het was een eindje rijden naar Luttelgeest, maar het was rustig en droog weer. Linda en Egbert waren mee als leiders, Egbert was mee als invaller van Edze.  Reino kreeg het druk als vlagman.

Yvar scoorde in de 6e minuut al fraai onze eerste goal 0-1. Daarna kwam de tegenstander alleen op doel af maar Jelmer had een goede redding. De tegenstander had opnieuw een goede opbouw maar schoot naast. Even later kon Yvar opnieuw scoren 0-2. En toen kwam de tegenstander 1 op 1 en Jelmer kwam wat te hard in en vond de scheids het een penalty. Gelukkig naast. Later kwam Jelmer te ver uit en kon de tegenstander die opeens aan de bal was daardoor met een lobje scoren in een leeg goal 1-2. Later kwamen er meer schoten op Jelmer, maar hij kon ze allemaal goed pakken.  Ook een aantal keren Kim goed aan de bal, maar een afstandschot ging jammer genoeg naast. Maar even later door ons een voorzet op de goal, Rimon kon er net bij en met een kopbal over de keeper 1-3, heel mooi doelpunt. Even later slechte verdediging van ons, schot op doel waar Jelmer niet bij kon, 2-3.

Tweede helft.

In begin was tegenstander was vaak op onze helft, we hadden niet meer het overwicht. Jelmer zorgde gelukkig steeds voor reddingen. Uitbraak van Yvar, hij kon rustig op doel af en scoorde 2-4. Enkele minuten later doet Yvar nog een keer hetzelfde 2-5. Rimon kwam ook nog een keer voor de goal maar hij stond buitenspel. Even later maakten de tegenstander hun laatste doelpunt 3-5. Na dit doelpunt kwam er wat ruzie voor onze goal en werd het spel even stil gelegd en kwamen de leiders erbij op het veld. In het laatst nog een mooie opbouw van ons, de bal kwam bij Quinten, maar die was al te ver bij de achterlijn om zelf te scoren. Hij legde hem keurig af op Rimon die kon scoren, eindstand 3-6.