Oudehaske JO11-1 maakt er een mooie voetbalavond van

11 - 1

FFS JO11-1G

3e klasse 05

28 november 2019 17:30

Op donderdag 28 november om 17.30 uur beginnen we aan onze tweede voetbalwedstrijd op de donderdagavond. De pake van Mark G. Is de scheidsrechter. De aftrap is voor FFS. Een beetje gespannen beginnen we aan de wedstrijd. In de beker moesten we ook al tegen FFS, toen nipt gewonnen,  nu willen we het beter doen. Na een paar minuten kregen we een eerste kleine kans. De bal rond laten gaan lukt goed. In de 4e minuut is het raak. Tim rondt een mooi opgezette aanval af, 1-0 voor ons. Daarna gaat het spel wat op en neer. In de 13e en 15e minuut maakten Brent en Tim mooie doelpunten. Na  de 3-0 komt FFS er een paar keer gevaarlijk uit. Door goed verdedigend werk van onze verdedigers maakte FFS geen doelpunt.

In de 18e minuut volgt er een scrimmage voor het doel van FFS en uiteindelijk weet Tim de bal tegen het net te schoppen (4-0). FFS bleef het proberen en na 20 minuten is lukt hen dan ook een goal te maken (4-1). Daarna blijft FFS aandringen en lijkt het erop dat ze iets beter in hun spel komen. Maar door hard werken van Steven en Arend en mooie reddingen van Lammert blijven we overeind. Vlak voor de rust weten we  nog een keer te scoren (5-1). Een fraai afstandsschot vanaf de linkerkant achter de keeper.

Na de aftrap door Oudehaske zette FFS direct druk op onze verdediging. Ook nu blijven we goed verdedigen en kwamen we er paar keer uit met een mooie aanval. Met een paar individuele acties proberen we weer grip te krijgen op de wedstrijd. IN de 29e minuut lukt het Mark G om de 6-1 te maken na een korte solo. Ondanks de tussenstand bleven we aandringen voor nog meer doelpunten. Het lukt Fernan dan ook om de 7-1 te maken. Ook Tim weet zich nog een keer vrij te spelen en maakt 8-1. Mark B vond het nog niet genoeg en wist twee keer het doel te vinden. De eindstand wordt uiteindelijk 11-1

Groetjes Jurre Dekker (JO11-1)