Oudehaske JO11-1 pakt in Mildam ook de volle buit

3e klasse 05

28 september 2019 9:00

Oudehaske, 28 september 2019

Mildam JO11-1 – Oudehaske JO11-1

De aftrap was voor Oudehaske maar Mildam pakte de bal af en rende naar ons  doel, gaf een voorzet en ik dook naar de bal maar helaas, een doelpunt;  1-0 voor Mildam. Maar toen gingen wij heel goed voetballen. We kwamen met  3 grote aanvallen. En na 12 minuten scoorde Tim de 1-1.

De eerste 20 min hadden wij veel kansen maar de bal wilde er niet in. Mark G schoot in de zijkant en Arent ,Tim en Lennart kregen de bal ook niet in het doel. Ik heb  de bal nog 2 keer uit het doel gehouden. Gelukkig scoorde Mark G, met assist van Brent,  de 1-2. Vlak voor rust hadden Mark B en Tim en Fernan nog een paar goede acties maar helaas geen doelpunt.

Na de rust waren wij weer vaak op de vijandelijke helft. De 1-3 van Arent  en 1-4 van Mark G kwamen al snel op het scorebord te staan. Jurre en ik hoefden gelukkig niet zoveel te doen. Maar toch kwam Mildam nog een keer heel snel op ons af. Wij konden de bal niet afpakken en zij scoorden.

Brent had nog bijna een doelpunt gemaakt maar Mark G kreeg gelukkig nog een bal langs de keeper.2-5. Wij hebben goed samengespeeld en Arent maakte nog een doelpunt 2-6. De keeper van hun was wel heel goed.

Groetjes van Steven (JO11-1)