3 - 3

R.V.C. JO11-1

9 februari 2019 9:00

De eerste helft.

In de eerste helft was RVC veel aan de bal. Al snel werd het 0-1 en 0-2. Daar werd Oudehaske een beetje onrustig van. RVC had nog een paar kansen maar die hield Jasper gelukkig tegen. Maar toen kwam Yvar aan de bal en scoorde 1-2. Helaas scoorde RVC toen ook weer 1-3. Maar toen schoot Jelmer te hulp en scoorde de 2-3. De vecht lust van Oudehaske was weer terug. Na veel kansen van beide partijen scoorde Yvar nog de 3-3. En toen kwam de rust.

Tweede helft

In de tweede helft begon Oudehaske met de aftrap. Lammert stond toen op kiep. Er was de hele tijd niks aan de hand maar toen scoorde RVC bijna toen had Egbert de kans om te scoren maar de bal kwam net tegen de lat aan. Toen waagde Jurjen een schot en weer lat. Toen probeerde RVC het nog maar dat kwam niet eens tot een aanval. Jelmer pakte hem af. Jelmer dribbelde op het doel af schoot - wéér lat. Vervolgens had RVC nog een paar kansen. Het fluit signaal bracht een einde aan deze leuke wedstrijd. Een verdiend gelijk spel.