2 - 9

Oudehaske JO11-1

2e klasse 06

23 maart 2019 9:00

We moesten ’s ochtends om 09:00 voetballen. Wij moesten het zaterdag doen zonder de geblesseerde Jasper en Mirthe die wel waren te kijken. De score werd na 5 minuten geopend na een mooie dribbel van Yvar. Al heel snel bleek dat Oudehaske een beetje sterker was. Quinten had een mooie dribbel die niet tot een goal leed. Oudehaske was voor de time out een beetje sterker maar 7 minuten daarna scoorde Oldeholtpade. Door het hobbelige gras stuiterde de bal de andere kant op. In de 25e minuut had Oudehaske een mooie dribbel lang de zij kant die met een lobje over de keeper ging en op de lijn in getikt werd door Kim. In de 26e  minuut had de keeper een foute uittrap en daar profiteerde Oudehaske van en kwam 1 op 1 en scoorde. De laatste aanval voor rust werd een mooie dribbel langs de zijkant waarbij Lammert in de rug werd geduwd. Vrijetap van Jurjen die in werd gekopt door Yvar.

“RUST’’
Edze en Linda zeiden dat we zo moesten doorgaan en feller moesten worden.

“TWEEDE HELFT’’
In de tweede helft ging Oudehaske goed van start met in de 9e minuut na rust een mooie dribbel die in het korte hoekje verdween. Snel daarna in de 40e minuut scoorde Jurjen uit een  vrijetrap die er van ver in werd geschoten. In de 46e minuut een hoekschop die Yvar er in krulde. Lang waren wij de baas van het veld maar daarna volgde een paar kansen achterelkaar van Oldeholtpade maar met de mooie redingen van Jelmer en mooie onderscheppingen van Leanne en Karst kwam er geen goal voor de tegen partij. Met een mooie aanval van Kim, Yvar en Egbert kwam bijna een goal maar die jammer genoeg net op de lat werd geschoten. Snel daarna kwam nog een aanval in de 47e minuut die via mooie een tweetjes voor de voeten van Kim kwam en er in schoot. En het bleef lang in evenwicht maar in de 55e minuut kwam een schot van Kim die via de hand er in was getikt. Gelijk erachter aan in de 56e minuut schoot een van Oldeholtpade een er in.