Oudehaske JO11-1G verslaat DWP JO11-1 in de strijd om het kampioenschap!

3 - 8

Oudehaske JO11-1

2e klasse 06

11 mei 2019 10:20

Om 9:35 uur vertrokken we naar DWP voor de derby om het kampioenschap. Helaas moesten we voetballen zonder kim. Na de spelers van DWP een hand gegeven te hebben floot de scheids en nam DWP de aftrap. In de 2e minuut maakte Jelmer een goal 0-1 voor Oudehaske! Daarna kreeg DWP een paar kansen die geblokt werden door de verdediging en Jasper. Helaas maakte DWP een goal waar door het 1-1 werd. Jelmer had een mooie schot op de goal alleen hij ging net naast. Daarna een schot op afstand van DWP die onhoudbaar was voor Jasper 2-1 voor DWP. Net voor de rust maakte Lammert de 2-2!

Na de rust kwamen we vol goede moed het veld op gelopen, want we wilden winnen! Helaas maakte DWP de 3-2 vlak na de rust, maar gelukkig maakte Yvar vlak daarna de 3-3!  We hadden de smaak goed te pakken en Yvar maakte er snel achter elkaar 3-4 , 3-5 en 3-6 van. Na een perfecte pass van Leanne op Jelmer kon Yvar de 3-7 er in schieten. Toen had Quinten een prachtig schot op goal maar hij ging helaas net over. Daarna scoorde Yvar de 3-8, de scheidsrechter floot: einde wedstrijd!

Samenvatting: Jasper stond op goal en heeft veel ballen tegen gehouden! Jurjen, Karst, Leanne en Mirthe stonden als een blok in de verdediging en hebben veel ballen weggewerkt! Egbert hield de rust op het middenveld en zorgde dat de ballen naar voren kwamen waardoor Jelmer, Lammert en Yvar konden scoren en Quinten een mooi schot op goal had.