Accommodatie

Onbekend

Vv Oudehaske moest thuis tegen Sport Vereent.
De wedstrijd begon 9 uur.
Wij kregen eerste helft aftrap, na 6 minuten had Sport Vereent een corner gelukkig had Jasper een goede redding.
Een minuut later kreeg Yvar een mooie kans maar helaas zat die er niet in.
Weer een minuut later hadden we een vrije trap, Jurjen nam en schoot vanaf de middellijn hij zat er weer niet in.
Toen kreeg Yvar een minuut later de bal en schoot die in het doel! Goal 1 - 0 voor Oudehaske.
Twee minuten later had Kim een kans helaas miste die ook weer. Even later kreeg Jelmer de bal goal 2 - 0.
Weer even later kreeg Yvar de bal en schoot alweer in het doel. 3 - 0!
Quinten kreeg de bal mooi aangespeeld en scoorde! 4 - 0!
Even later kreeg Quinten nog een keer de bal en scoorde weer!! 5 - 0
We gingen mooi de rust in met 5 - 0

Na de rust had Sport Vereent de aftrap.
Jurjen nam een uittrap vanaf de zijkant en goal maar wie hem heeft gemaakt was niet heel duidelijk 1 van de tegenpartij zou hem uit het doel schoppen maar dat ging niet helemaal goed 6 - 0 voor ons!
Toen kwam Sport Vereent met een goal 6 - 1 dat gebeurde nog vier keer de ballen vlogen Jasper om de oren 6 - 5 .
Gelukkig maakte Yvar nog een goal en werd het 7 - 5.
Even later floot de scheids af en einde wedstrijd!