4 - 4

Oudehaske JO19-1

2e klasse 03

15 december 2018 11:00

Op een koude zaterdagochtend was het weer zo ver, Oudehaske mag haar laatste wedstrijd voor de winterstop spelen in Tollebeek. Volgens de ranglijst kan dit een zeer spannende pot zijn, want het verschil is maar 1 plaats op de ranglijst. De eerste 20 minuten is de wedstrijd mooi in balans, weinig kansen voor beide ploegen en het balbezit mooi verdeeld. Na 23 minuten kwam Tollebeek op een 1-0 voorsprong na een corner. Aangezien het spelbeeld onterecht. Na 27 minuten kwam Oudehaske tot scoren, op aangeven van Imme schoot Joran op fraaie wijze binnen. Na 36 minuten kwam Oudehaske verdiend op voorsprong. Imme schoot kalm binnen na een crosspass van Joran. Na de rust begon Oudehaske lekker te voetballen. Er werd weer gescoord. 1-3. Tollebeek werd na rust sterker en begon ook wat aanvallender te voetballen. Hierdoor werd het snel weer 2-3. De wedstrijd ging mooi beide kanten op en Oudehaske wist weer te scoren, 3-4. De wedstrijd was nog erg spannend in de laatste minuten. Oudehaske dacht mooi de wedstrijd zo uit te kunnen spelen maar de scheidsrechter zat ons ook niet echt mee. Na een fout achterin wist Tollebeek in de laatste minuut de gelijkmaker te maken. Eindstand: 4-4.

Nu de winterstop is aangebroken kunnen de spelers even rusten en straks weer met volle energie beginnen aan de tweede seizoenshelft.