Oudehaske JO11 thuis te sterk voor Irnsum JO11-2

Irnsum JO11-2

3e klasse 08

28 april 2018 9:00

Gerrit Berger

Wij speelden vandaag thuis in onze zwarte shirts omdat Irnsum ook in oranje shirts was. Irnsum speelde in het begin erg fel en maakte snel 0-1. Karst, Egbert en ik (Gjalt) gingen daarna beter verdedigen. Wij gingen beter spelen en na een mooie combinatie met Yvar en Lammert maakte Kim de 1-1. Wij speelden steeds beter en Yvar maakte na goed samenspelen en mooie acties de 2-1, 3-1 en 4-1. Vlak voor de rust maakte Irnsum nog wel 4-2.

In de 2e helft duurde het even maar maakte Yvar ook 5-2. Op het middenveld speelde Jurjen de bal mooi door en met een voorzet van Lammert ging de bal via een speler van Irnsum in de goal, een eigen doelpunt en 6-2. Jelmer keepte goed en pakte mooie ballen. Irnsum maakte wel 6-3. Yvar scoorde, met een assist van mij (Gjalt), 7-3 en met een hele mooie boogbal werd het 8-3. Daarna scoorden wij niet meer maar Irnsum nog wel 2x en was het 8-5. Einde wedstrijd, wij hebben gewonnen!