8458CG
TJALLEBERD
tel. 0513-528950

8.45 moesten wij verzamelen bij vv oudehaske. Toen iedereen er was reden we met zijn allen weg naar Aengwirdum. Toen gingen we snel omkleden en een warming-up doen en toen stonden we klaar om er tegenaan te gaan!

De eerste helft hadden we veel balbezit en speelden we goed samen. Maar toch had Aengwirdum de eerste goal gemaakt en stonden we met 1-0 achter. Daarna kregen we al snel een kans. Ik had de bal en gaf hem voor op Thijn en die schoot de bal erin. Dus 1-1. Daarna bleef het best wel lang 1-1, maar toen kreeg Aengwirdum toch weer een kans en scoorde de 2-1.

Na de rust hadden we het wat moeilijker want ze gingen helemaal in de verdediging. Maar toch kon Bram hem erin knallen en stond de stand op 2-2. Maar helaas hadden zij daarna nog 2 goede goals en floot de scheids af en was de eindstand 4-2. Toen moesten we nog penalty's schieten. Daarna hebben we iedereen een hand gegeven. Toen gedoucht en gingen we naar huis.