Rottumerweg 1
8445PA
HEERENVEEN
tel. 0513-636644

Woensdag 13 maart hadden wij een inhaal wedstrijd tegen v.v. Heerenveen. De eerste helft tegen  v.v Heereveen waren wij beter, met mooi positie voetbal. Helaas kwamen zij met 0-1 voor, dit was hun eerste kans. Doordat wij mooi voetbal bleven spelen maakt Jitse de 1-1. Wij bleven druk houden, maar helaas konden zij van de counter profiteren 1-2. Aan het eind van de eerste helft maakte Herre de 2-2.  In de 2e helft lukte het ons niet meer om de druk erop te houden, zij gescoorden de 2-3. Gelukkig maakte Bram nog wel aansluitingstreffer 3-3. Daarna wist v.v Heereveen nog 2x te scoren in. Einde 3-5 verloren, maar wel met de complimenten van de tegenstander over ons mooie positie voetbal.

Zaterdag 16 maart  moesten wij uit spelen tegen Heereveense boys. Ook hier speelden we weer mooi positie voetbal, maar toch kwamen we 1-0 achter. Al snel herstelde Herre de score uit een corner: 1-1. We bleven mooi voetbalen en Jitse maakte de 1-2.  Door een handsbal van de tegenstander kregen we een penalty, Herre nam hem 1-3. Daarna kregen zij ook nog een kans en scoorde onze dorpsgenoot Luuk de 2-3. Maar wij gingen de druk erop houden en Thijn scoorde de 2-4. Aan het eind van de eerste helft scoorde Herre nog zijn hattrick: 2-5. In de tweede helft maakte Herre nog zijn 4e goal, stand 2-6. Door een knullige overtreding kreeg Heereveense boys een penalty maar deze werd naast geschoten. Daarna werd er toch nog door hun gescoord: eindstand 3-6. Wij sluiten fase 3 af met een 4e plek.