Jousterweg 140 A
8465PN
OUDEHASKE
tel. 0513-677622

Het weer belooft niet veel goeds op zatedagmiddag 9 december op Sportpark Piter Bultsma . Veel supporters daarom samengepakt onder het afdakje blauwbekkend benieuwd na het verlies in de slotminuten van vorige week. Oudehaske begint overweldigend.  Een spervuur de eerste 10 minuten van Oudehaske. Kansen van onze voorhoede maar de attent keepende Tollebeekse keeper weet zijn doel schoon te houden. Aanval op aanval blijven volgen maar de bal wil er niet in vooral omdat men niet naast de keeper maar op de keeper mikt. Na een kwartiertje meldt ook Tollebeek zich steeds vaker en onze doelman moet een keer handelend optreden. Andere ballen gaan gelukkig net voor langs maar Oudehaske laat het spel steeds meer uit zijn handen glippen. Het scorebord werkt mee met  de melding “technische fout”. Met 0-0 wordt de rust opgezocht. Supporters zijn het eens het moet beter.

En ja dan de Thee. Was er wel thee, wat gebeurde er in de kleedkamer. Al vaker heeft de rust voor een onheilspellende uitwerking gezorgd maar vandaag leek  het of er een hoopje lamlendigheid in de thee zat. De eerste twee wissels komen de boel versterken, alhoewel dat was de bedoeling.

Uw verslaggever zal de kwaliteit van zijn verslag aanpassen aan het nivo van ons eerste team, dan kan u nog voorstellen hoe de supporters de wedstrijd langs de lijn beleefden. U muist de opstelling, inderdaad want de collectieve prestatie in de tweede helfd verdiend ijgenleik geen enkele naamsvemelden. En toen wou Oranje niet meer naar Oranje skieten. En toen scoorde Tollebeek 0-1. En toen probeer we alles alleen. En toen struikelde er ook nog een over de achterlijn. En toen komen er nog meer wizzels. En toen maakte onse aanvoeder ook nog een ijgen doelpunt. En toen speelde we hem zomaar over de zeilein. En toen kannen we noch wel anderhalve uur footballen maar we hadden ech nie gescoort. En toen waren er ook nog twee geblesseer of zo. En toen verliesde we van de nummer laaste. En toen was iedereen heel boos opzigzelf.

Oei had het scorebord maar weer die technische fout maar het stond er echt 0-2. Klein lichtpuntje was het debuut van jongeling Mats Bauer, maar ook hij kon logischerweiß het tij niet keren.

Nog 25 minuten en drie punten meenemen in Nagele en dan herpakken in de winterstop.