Onder toeziend ook van de juf verliest Oudehaske JO12-1 nipt

Jousterweg 140 A
8465PN
OUDEHASKE
tel. 0513-677622

We moesten thuis spelen tegen Gorredijk om 10 uur. En er was heel veel publiek, zelfs onze Juf kwam kijken. We spelen goed over maar de bal kwam veel bij ons goal maar we verdedigen goed. Dan krijgen we een corner maar daar komt helaas geen doelpunt uit. Gorredijk is veel aan de bal en dan komt er een schot op doel van onze tegenstander maar Bram heeft een mooie redding. We blijven goed over spelen en wij krijgen een kans om te scoren maar helaas geen doelpunt. Dan is Gorredijk weer aan de bal en komen op ons doel af maar Bram had weer een hele mooie redding.En dan krijgen Jildert en Stijn allebei een poging om te schieten maar helaas hadden hun een goeie keeper. En toen was het gelukkig nog 0-0 in de rust.

En toen kwam Jildert op keep in de tweede helft. Gorredijk had al snel een doelpunt en stond het 0-1. Maar we laten het er niet bij zitten want Thijn maakt de gelijkmaker en toen was het 1-1. Gorredijk is weer aan de bal en komen op ons doel af maar Jildert kon de bal gelukkig nog net aantikken met zijn voeten. En helaas maakt Gorredijk daarna al snel een doelpunt en stond het 1-2. Ze krijgen nog meer kansen en het wordt 1-3. Wij krijgen nu ook een kans maar helaas ging de kopbal naast. Bram die schoot daarna helaas ook naast. We krijgen weer een doelpunt tegen en het staat 1-4. Stijn had een schot op doel maar die ging op de paal. Stijn mocht daarna een vrije trap nemen maar die gaat over. Maar toen kreeg Lieke een vrije trap en die ging er wel in. Yes doelpunt en het staat nu 2-4. Kort daarna maakte Lieke weer een doelpunt en we komen op 3-4. En toen zaten we midden in een aanval maar de scheidsrechter floot af. Maar we hadden wel een gelijkspel verdiend.