8465PN
OUDEHASKE
tel. 0513-677622

Na weer een week met school, werken en trainen is het eindelijk weer matchday. Op zaterdag 1-april nee geen grap treden de matadoren van Oudehaske -17 thuis aan op het mooie kunstgrasveld tegen Leovardia uit Leeuwarden. Onder leiding van een goed leidend arbiter dhr. Van der Meulen alias Tolhus.

Met een donders goed plan van trainer/coach de Leeuw starten we met een 1-4-3-3 opstelling met Daan op zijn vertrouwde positie tussen de palen, in de verdediging Jelte, Teije, Dani en Stijn, middenveld met Ruben, Pieter en Julian en aanvallend konden Christiaan, Nour en Yvar hun kunsten vertonen. Lars, Gjalt en Henri zaten gezellig bij assistent-trainer Berger en coach Hollander in de dugout.

Voor de trouwe aanhang was het smullen geblazen, in minuut 3 komt Nour alleen op de keeper af door een mooie steekpas van Pieter en jawel de score is geopend, 1-0. Vrij vlot maakt Leovardia de gelijkmaker, Oudehaske komt snel weer op voorsprong en zowaar maakt Leovardia steeds de gelijkmaker, Nour met de 2-1 en ja hoe is het mogelijk, Julian met een prachtige kopbal 3-2. Leovardia maakt andermaal gelijk 3-3, een eerste helft waar hier en daar de randjes werden opgezocht maar waar arbiter van der Meulen zeer zeker duidelijkheid bracht. Zo moest hij even optreden met een gele kaart nadat een speler van Leovardia onze Dani wilde knuffelen. De eerste 40 minuten reguliere speeltijd waren voorbij en de scheidsrechter floot voor rust.

In de kleedkamer werden er een aantal wijzigingen doorgevoerd door trainer de Leeuw. Lars, Gjalt en Henri mochten gaan warmlopen om Jelte, Stijn en Christiaan te gaan vervangen.

Na rust ging Oudehaske vrolijk verder met waar het gebleven was, doelpunten maken namelijk. 2x Pieter met het hoofd. Yvar 2x en volgens bronnen Lars en Nour allebei 1x. Halverwege de 2e helft mochten Ruben en Yvar het veld verlaten om hun talent te laten zien bij de -19 samen met Lars en Julian. Een doelpuntrijk duel waarbij de punten terecht in Oudehaske bleven.

Zaterdag spelen we uit in Kollum en de zaterdag daarna uit naar Oudebildtzijl. Zaterdag 22-april spelen we thuis tegen Geel-Wit.

PS: Jelmer bedankt voor het vlaggen!!!!!