IJLST
tel. 0515-533157

IJVC/Blauwhuis JO12-1 - VV Oudehaske JO12-1

IJlst, zaterdag 14 Mei 2022

Om 09:00 was de aftrap op het sportpark in IJlst. Steven begon op goal, omdat Nikai een keer wilde voetballen.

1e helft
Voor de 1e time out hadden beide teams een paar kansen. Naar de time out scoorde IJVC 2x. Daarna gingen wij goed voetballen en we hadden veel kansen. Net voor rust scoorde ik de 2-1. Met die stand gingen we de rust in.

2e helft
In de 2e helft ging Steven voetballen en ging Arent op goal. Brend had nog een schot, maar die pakte de keeper. IJVC had een bal op de lat. Daarna had Arent een mooie redding. Later gaf ik een voorzet aan Brend en die schoot hem erin. 2-2. Meteen daarna een schot over van IJVC. Een paar minuten later scoorde IJVC de 3-2. Niet veel later werd het weer gelijk door een goal van Jarno op een mooie voorzet van Brend.3-3. Daarna was het time out.

Vlak na de time out scoorde IJVC de 4-3. Daarna had Jurre een schot op goal maar die ging er niet in. Niet veel later scoorde Wybe op aangeven van Jurre. 4-4. Het was heel spannend. Brend had nog een schot dat net naast ging. Maar toen scoorde Jarno de 4-5!! En dat was ook de eindstand.

Fernan Funcke, JO12-1