Hoge Zomerdijk 5
8501ES
JOURE
tel. 0513-412145

Op zaterdagochtend 2 april startten wij de wedstrijd tegen Joure op sportpark de Hege Simmerdyk. Wij namen deze keer de aftrap. Na een aantal minuten gespeeld te hebben deed Fernan een poging om te scoren. Hierna volgde een blessure van Joure. Nadat Arent in gevecht was met tegenstander kwam de bal alweer voor de voeten van Fernan, die daarna de 0-1 scoorde.

De Jousters kwamen ook op onze helft van het veld, maar misten hun schot op doel. Het spel ging door en wij trapten uit een corner de bal voor het doel en door een foutje van de Jousters ging de bal er in 0-2. Ook Jarno had een missertje en Brend voorkwam de 1-2 door een schitterende tackle.

Time-out, en toen gebeurde er niet veel meer op het veld. Maar ondanks dat hij goed had opgelet, miste Arent op een haartje de 0-3. Even later scoorde hij alsnog de 3e. Toen had Joure ook een kans door een lopje maar mistte gelukkig het doel. In de rebound van een fraai voetbalduel scoorde Joure alsnog 1-3.

Na de rust was Nikai on fire. Hij hield mooie ballen tegen als keeper. En toen kwam Jarno in de aanval maar helaas. In de minuten die nog over waren vonden Rick en Gerrit dat wij aan het huppelen waren in plaats van aan het rennen. Hierom moesten de toeschouwers lachen. De peptalk in de time-out zorgde voor de 1-4 van Jarno. Dit was voor ons een supereinde.

Steven Hamstra, JO12-1