8465PN
OUDEHASKE
tel. 0513-677622

Oudehaske JO14-1 - TOP’63 JO1O14-1 | 05-02-2022

De wedstrijd startte iets later dan verwacht. Snel na de aftrap twee kansen van Top, maar die had  Jelmer beide keren in de handen. Oudehaske speelde slordig en top was fel. Maar na een paar minuten werd er ook door Oudehaske goed overgespeeld wat er voor zorgte dat Mark de bal in de goal kon tikken 1-0. Snel daarna kwam top dichtbij ons goal en schoot een niet te houden bal hard in de goal 1-1. Jelmer staat ver uit zijn goal en krijgt de bal. Hij schiet hem recht in de voeten van de tegenstander, goal 1-2. Na veel rommelig voetballen van beide partijen krijgt Oudehaske weer een kans, helaas gered door de keeper van top. Oudehaske speelt  gevaarlijk voor de goal van top Fernan krijgt de bal en scoort de 2-2. Top is weer aan de bal en komt dicht bij de goal, en word neergetackeld door Egbert wat leidde tot en penalty, Jelmer duikt maar heeft hem niet 2-3

Rust

Oudehaske is meteen weer fel en speelt gevaarlijk voor het doe van top al snel scoort Fernan de 3-3 en een paar minuten later ook de  4-3 en 5-3. Top begint erg agressief te spelen en ze zijn boos op Lammert en Jurjen. Er word weer goed overgespeeld door Oudehaske, Top is weinig aan de bal.
In de laatste paar minuten krijgt oudehaske onterechte corner tegen die uiteindelijk leidde tot een penalty door een kopbal van Lammert. Jelmer duikt de goede kant op maar heeft hem net niet 5-4.
Na nog een paar kleine kansjes is de wedstrijd afgelopen. Een van de jongens van top is nog steeds boos op Jurjen en Jurjen rent met angst in zijn ogen het veld af