Geweldige opbrengst sponsorloop van en bij sc Heerenveen!

17 mei 2024 10:15

Afgelopen woensdagmiddag was het dan eindelijk zover: de sponsorloop van en bij sc Heerenveen. Onder schitterende weersomstandigheden deden meer dan 1.350 deelnemers van verschillende Sportieve Partners van de club (amateurverenigingen) mee. De 69 jeugdleden van onze voetbalvereniging van de JO7-1 tot en met JO12-1 hadden in de weken voor de loop in totaal 520 sponsoren geworven. Na afloop werd de cheque in ontvangst nemen, waarop het bedrag wat is opgehaald stond: maar liefst € 5.080,-!

Met veel enthousiasme reisden een grote groep jeugdleden naar het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Namens het bestuur en de jeugdcommissie van de vereniging willen wij onze dank en waardering uitspreken aan alle 520 sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt, geweldig! Deze opbrengst toont maar weer aan hoe betrokken de (sociale) omgeving bij onze vereniging is.

Ook de sponsoren vanuit de Businessclub die een bijdrage hebben geleverd, hartelijk bedankt! Daarnaast leuk om te zien hoe kleine initiatieven ontstonden waarin bijvoorbeeld de A-selectie vanuit de boetepot een bedrag gedoneerd hebben hebben en een tweetal vrijwilligers Robert en Binze een bijdrage geleverd hebben op basis van een winstpartij en doelpunten van Oudehaske 1.

Bestuurslid Sabine blikt tevreden terug op de middag: “Een dergelijk initiatief vanuit het Sportief Partnerschap met SC Heerenveen is natuurlijk geweldig. Op deze manier wordt ons de kans geboden om het lidmaatschap terug te verdienen en zelfs nog meer geld op te halen voor de vereniging. Het enthousiasme van de kinderen voor, tijdens en na de loop was ook erg leuk om te zien. Voor hen was het ook een hele belevenis om door het stadion te rennen! Het opgehaalde bedrag in deze editie komt ten goede aan de jeugdafdeling en dat hebben ze ook meer dan verdiend!”

Iedereen nogmaals bedankt voor de betrokkenheid en bijdrage!

Bestuur en jeugdcommissie voetbalvereniging Oudehaske

WhatsApp_Image_2024-05-15_at_15.26.46_1.jpeg