Extra Algemene Ledenvergadering op maandag 27 mei

13 mei 2024 12:15

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 13 oktober heeft André een presentatie gegeven over het toekomstbestendig maken van ons sportpark. Naast dat dit belangrijk is voor het milieu zal het ons als club ook een flinke kostenbesparing opleveren. Inmiddels is André met de werkgroep een stap verder. Er zijn subsidies binnengehaald en het plan is gemaakt. Om het plan uit te voeren zal er ook nog een lening aangegaan moeten worden en hiervoor willen wij de leden om toestemming vragen.

Vandaar dat wij voor de tweede keer dit seizoen een extra Algemene Ledenvergadering organiseren op:

Maandag 27 mei aanstaande om 20.00 uur.

Dit overleg vindt plaats in onze kantine op het Sportpark Pieter Bultsma. De kantine is geopend vanaf 19:45 uur. Voor het bestuur betreft het een bijzondere ledenvergadering. De agenda van de vergadering bestaat uit onderstaande agenda punten.

2. Presentatie van het verduurzamingsplan.
  3. Toestemming vragen voor het aangaan van de bijbehorende lening.
  4. Sluiting
Alle leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers van onze voetbalvereniging zijn van harte welkom. We hopen uiteraard op een grote opkomst!

Bestuur voetbalvereniging Oudehaske