De jeugd staat samen als één achter Oudehaske 1 - https://vvoudehaske.nl

De jeugd staat samen als één achter Oudehaske 1

15 juni 2022 23:00


Zaterdag 18 juni om 14:30 uur vindt op Sportpark de Peppel in Drachten de zeer belangrijke wedstrijd in de nacompetitie plaats. In de strijd om zich te handhaven in 3e klasse treft vv Oudehaske 1 daarin Dokkum 1, dat in de 4e klasse als 4e eindigde met 47 punten uit 26 wedstrijden en op basis van de 2e periodetitel mag strijden om promotie naar de 3e klasse.

Gedurende het hele seizoen hebben de mannen van vv Oudehaske 1 keihard gestreden om niet te degraderen. In die strijd toonde de ploeg vanaf april veel veerkracht en werden 10 noodzakelijke punten gepakt. Namens de gehele jeugdafdeling wensen wij onze mannen heel veel succes. We hebben het volste vertrouwen er in dat zaterdag klus wordt geklaard en staan hoe dan voor de volle 200% achter Oudehaske 1.

Mocht je als jeugdspelers het 1e mannenteam van vv Oudehaske ook lijfelijk willen steunen en aanmoedigen, dan kan dat uiteraard. Er is onder meer een bus geregeld, maar daarnaast kun je uiteraard ook met de auto naar Sportpark de Peppel in Drachten. Zaterdag a.s. strijden onze JO19 en JO17 op ons eigen sportpark voor de Nannewiid Cup, juniorentoernooi. Maar in onze gedachten en oranjezwarte hart strijden we mee en staan we samen als één achter Oudehaske 1.

Namens de gehele jeugdafdeling heel veel succes mannen.

De jeugdcommissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!