Spaar mee met Rabobank Clubsupport!

8 oktober 2021 20:00


Rabobank deelt jaarlijks een deel van haar winst uit aan goede, maatschappelijke doelen. Vorig jaar hebben zo’n 30.000 verengingen een bedrag van €15M kunnen verdelen. Leden van Rabobank kunnen via stemmen bepalen waar het geld aan besteed wordt. Hoe meer stemmen onze voetbalvereniging ontvangt, hoe groter deel we mogen ontvangen!

Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank ClubSupport (voorheen de Clubkas Campagne) speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook onze voetbalvereniging Oudehaske doet  weer mee aan de Rabobank ClubSupport !

Stemmen
Van 4 t/m 25 oktober 2021 mogen leden van Rabobank drie stemmen uitbrengen op hun favoriete club, vereniging of stichting. Elke stem is geld waard ! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Stem op ons!
Het is voor ons belangrijk om deze actie op een brede manier onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor jeugdactiviteiten binnen onze vereniging en de verduurzaming van het sportpark. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden een stem geven aan vv Oudehaske tijdens de Rabobank ClubSupport.

Klik hier voor meer informatie over de Rabobank ClubSupport.

Bedankt voor jullie medewerking!

Sponsorcommissie v.v. Oudehaske

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!