UPDATE: Wijziging kantineregels sportpark Pieter Bultsma

5 oktober 2021 13:15

Met ingang van 25 september om 0:00 uur gelden op ons sportpark andere coronaregels. De voornaamsten zijn dat de 1,5 meter afstandsregel is komen te vervallen en dat er weer gebruik gemaakt mag worden van de kantine om consumpties en etenswaren te nuttigen, mits die persoon over een geldig CTB beschikt. Helaas hebben we de afgelopen 2 weken moeten vaststellen dat niet al onze leden en bezoekers hun verantwoordelijkheid namen/voelden met betrekking tot de kantineregels.

Hierdoor is het voor ons niet mogelijk om de veiligheid van onze leden, vrijwilligers en bezoekers op ons sportpark te waarborgen. Concreet betekent dit het volgende:

De kantine is vanaf zaterdag 9 oktober ALLEEN open voor het bestellen en afhalen van eten en drinken. Na het afhalen van je consumptie kan je deze buiten op het terras nuttigen.

Er wordt gekeken naar overdekte mogelijkheden voor op het terras. Wij vragen iedereen om zijn of haar positieve medewerking om de maatregelen na te leven.

Bestuur v.v. Oudehaske