UPDATE: Trainingsschema seizoen 2021/2022

18 augustus 2021 22:15


Vorige week is het voorlopige trainingsschema gepubliceerd op onze website. Inmiddels heeft de Jeugdcommissie een aantal aantal wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema:
- JO10 gaat nu trainen op dinsdag en donderdag van 16.00 tot 17.00
- De kabouters en de JO8 gaan nu trainen op 16.45 tot 17.45.

Hieronder vindt u het trainingsschema van het seizoen 2021/2022. De trainingstijden kunnen te allen tijde nog wijzigen. Dit heeft te maken met het feit dat een aantal trainers nog in afwachting is van school-, studie- of werktijden. Houd hiervoor de site en de teamapps in de gaten. Hier zullen de wijzigingen gemeld worden.

Capture.PNG

Voor de JO8 en de kabouters zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste trainer(s), die de jongste talenten van de club wil helpen ontwikkelen. Ook zoeken wij nog een CO-Trainer voor de JO10-1. Mocht u interesse hebben in één van deze functies, dan kunt u contact opnemen met iemand van de jeugdcommissie (zie colofon) of stuur een mail naar jeugdcommissie@vvoudehaske.nl.

De trainingen starten in principe voor elk team weer in de eerste week na de zomervakantie. Dit zal maandag 23 augustus zijn. Maar u zult hiervan op de hoogte gesteld worden door de desbetreffende trainer/leider.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het trainingsschema, dan kunt u contact opnemen met Jasper Hoekstra. In de colofon kunt u zijn contact gegevens vinden.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat er nog steeds covid-19 regels gelden op ons sportpark. We gaan er van uit dat alle trainers, leiders, spelers en ouders zich aan deze regels en protocollen zullen houden. Laten we hopen dat we dan eindelijk weer eens een volledig seizoen kunnen beleven.

De jeugdcommissie wenst iedereen alvast een fantastisch, sportief en gezond voetbalseizoen toe!

Met sportieve groet,
De Jeugdcommissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!