Zomerstop van 9 juli tot 23 augustus 2021

17 juni 2021 12:45


De jeugdcommissie heeft besloten om de trainingen door te laten lopen tot de start van de schoolvakantie. Dit houdt in dat alle jeugdteams in principe tot en met 9 juli volgens huidige trainingsschema door kunnen trainen. In specifieke gevallen kunnen trainers – in overleg met de leider(s) – besluiten om eerder te stoppen of één keer per week te gaan trainen. Wij gaan er van uit dat de trainers en leiders van het betreffende team hier dan goed over communiceren. Maar voor alle teams geldt dus dat ze in de week van 5– 9 juli hun laatste training hebben.

Vanaf maandag 23 augustus starten we dan weer met trainen en dan uiteraard in de nieuwe teamsamenstelling. Leiders en trainers zullen tegen die tijd de nieuwe team appgroepen maken voor de communicatie hierover. Midden augustus wordt het nieuwe trainingsschema (tijden) ook bekend, op dit moment zijn we nog in afwachting van werk- en schooltijden van de trainers. Daarnaast moeten we nog kijken naar de veldbezetting.

De jeugdcommissie is ook nog bezig om voor alle teams leiders en trainers aan te stellen, dit wordt zsm gepubliceerd. Voor alle jeugdleiders en -trainers wordt op woensdagavond 1 september de startbijeenkomst gehouden. Daarin worden nieuwe ontwikkelingen bekend gemaakt en praktische zaken afgestemd.

Mochten er vragen zijn, laat het ons dan weten. Voor nu wensen we iedereen alvast een fijne en gezonde zomer toe.

De jeugdcommissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!