Zonder voetbal alsnog een fantastische opbrengst Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

3 mei 2021 14:45

Vrijdag 30 april was het dan zover: de uitreiking van de cheques van de jaarlijkse Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten. Vanwege corona werd dit jaar geen gala georganiseerd, maar werd de cheque uitgereikt in de plaatselijke supermarkt. Op deze cheque werd het bedrag, dat door de verenigingen in Friesland door haar leden bij elkaar is gespaard, gepresenteerd. Aan onze vereniging werd een mooie cheque van maar liefst €1375,00,- uitgereikt.

De 16e  Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkt heeft plaatsgevonden van 15 februari tot en met 11 april 2021 en omdat onze vereniging hier ook dit jaar weer aan meedeed, hebben wij hier ook regelmatig aandacht aan geschonken.

,,Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de jeugd. Daarom ondersteunen we met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio”, aldus Rob Terstappen, commercieel directeur van Poiesz Supermarkten. ,,Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is.”

Namens alle bestuursleden van onze vereniging wordt iedereen die de sponsormunten in onze koker heeft geponeerd, hartelijk bedankt voor de steun! Daarnaast bedanken wij de organisatie van Poiesz Supermarkt om deel te kunnen nemen aan deze fantastische actie!