Jousterweg 140 A
8465PN
OUDEHASKE
tel. 0513-677622

Oudehaske JO14-1         -             Irnsum JO14-1                  18-12-2021

Zaterdag 18 december begonnen we om 9:00 thuis tegen Irnsum. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen. We moesten andere shirts aan want Irnsum had ook oranje.

Irnsum had de aftrap, al gauw pakten we de bal af en had Rimon een kans, helaas ging die mis. In de 7ste minuut kreeg Jurjen ook nog een kans, die was ook mis. Irnsum scoorde in de 11ste minuut de 0-1. We pakten het later weer op en Yvar had een kans helaas ook mis maar 2 minuten later had Yvar weer een kans die ging er in 1-1! Niet veel later kreeg ik ook nog een kans net mis. Vlak voor rust maakte Tim de 2-1.

Na de rust stond Pim op de goal en Jelmer in het veld. Na een tijdje voorsprong kwam de 2-2 de bal ging net over Pim heen helaas. 3 minuten later kwam een afstandschot van Irnsum. Irnsum pakte nu de leiding. In de 53ste minuut kregen we een penalty Jelmer nam hem en hij zat erin 3-3! Niet veel later maakte Dani de 4-3. We bleven doorgaan met de doelpunten, Mark maakte de 5-3. Vlak daarna Yvar met 6-3! Gelijk daarna maakte Yvar de 7-3 ook nog.