WORKUM
tel. 0515-541963

Eerste helft
Oudehaske begint redelijk sterk en er word goed overgespeeld.
Na tien minuten sterk spel van Oudehaske krijgt kim een kans, helaas had de keeper deze. 5 minuten later krijgt workum een kans, gelukkig mis. Het blijft gevaarlijk want snel daarna nog een kans van Workum, mis. Workum blijft gevaarlijk aan onze kant van het veld, en speelt sterk na een paar duellen komt Workum er door en scoort de 1-0. Na een paar minuten komt krijgt Oudehaske een corner die Yvar er net niet in schiet. Workum word weer wakker en komt er overheen meerdere keren waaruit drie schoten kwamen eentje ging mis en de andere twee had Jelmer keurig. Dani krijgt nog een solo actie die net naast gaat, en kim schiet het laatste schot van de eerste helft, helaas in de handen van de keeper.

Tweede helft
Nadat onze gast coach van Oudehaske (Sebas) een nieuwe tactiek heeft uitgelegd in de rust begint Oudehaske weer sterk de eerste helft na 1 minuut scoort Yvar uit een voorzet van Dani 1-1. Snel daarna scoort Yvar ook nog een afstand schot 1-2.
Na nog wat goed samen spel van Oudehaske scoort Dani met een schot over de keeper heen de 1-3. Dit werd Workum wat te veel en er begonnen een paar wat vieze overtredingen te maken. Dit ging enkele minuten zo door, maar toch krijgt kim nog een kans weer heeft de keeper hem. Workum probeert er weer door te komen, maar dat mislukt door een overtreding van Egbert. Workum krijgt nog een laatste kans maar die loopt op niks uit door de verdediging. Eindstand 1-3.