Oudehaske JO14-1 verliest na goede tweede helft van Irnsum!

Gravinnewei 3
9011XC
JIRNSUM
tel. 0566-601142

We moeten uit naar Irnsum en de aftrap is om 10 uur. Jelmer is nog geblesseerd dus staat Lammert op de goal. Aftrap is voor Irnsum en Oudehaske begint goed aan de bal. Goed overspelen en een mooie pass van Kim. Helaas geen goal. Lammert keept goed en we spelen goed over. Yvar heeft de bal en geeft hem voor op Kim en Pim scoort 0-1. Vlak daarna scoorde Yvar bijna. En toen scoorde Irnsum en was het 1-1.

Oudehaske kwam weer aan de bal en we verdedigen goed maar Irnsum kreeg een corner maar Lammert red. Na een ingooi van Irnsum toen was het een doelpunt voor hun. 2-1. Yvar kwam langs de verdediging en Egbert schoot recht op de keeper af. Keeper had de bal vast maar liet weer los en Yvar miste. Dani geblesseerd uit het veld. Irnsum kreeg een corner en veel kansen en scoort daarna 3-1. Al snel werd het 4-1. Rust.

Dani kon weer spelen en Oudehaske probeerde er wel door te komen maar Irnsum houdt balbezit. Dan komt er een mooie actie van Yvar maar de keeper heeft hem. We spelen beter dan de eerste helft en hebben mooie kansen en dan scoort Dani 4-2. Al snel werd het 5-2 voor Irnsum. Er werd een overtreding gemaakt op Dani maar de scheids vond van niet. We spelen steeds beter over. Lammert had een mooie redding. Dan krijgt Dani een vrije trap Irnsum kopt de bal over en Oudehaske krijgt een corner maar hier komt helaas geen doelpunt uit. Ook Egbert kon scoren maar schoot hem op de lat en over.

Einde wedstrijd. We hebben jammer genoeg verloren met 5-2.