WOLVEGA
tel. 0561-614807

27-11-2021, Wolvega FC JO14-1 -  Oudehaske JO14-1

Op het knollenveld in Wolvega trapten we af om 12.15

In de 2e minuut was het  0-1 ! door een goal van Yvar. Bij verschillende paases zat er steeds een poot tussen van de tegenstander. Er kwamen verschillende schoten op de goal  maar Jelmer hield ze er eerst nog uit maar het werd uiteindelijk 1-1.Toen kreeg Oudehaske een vrije trap, maar helaas, Jurjen schoot over.

Met een gelijkspel gingen we de rust in. We begonnen aan de 2e helft we kwamen al snel achter:  2-1. Maar Oudehaske geeft niet snel op Yvar speelde de bal af en Mark scoorde =>  2-2. We probeerden nog alles maar Wolvega scoorde in de laatste minuut vanuit een corner. Eindstand 3-2.