STAVOREN
tel. 0514-681713

QVC JO12-1 - Oudehaske JO12-1

Stavoren, zaterdag 9 oktober 2021

Zaterdag 9 Oktober speelden wij tegen Quick Valken Combinatie uit Stavoren. Deze club speelt heel goed in de competitie. Ze staan namelijk boven aan. In de eerste 5 minuten hadden wij al 1 kans, en QVC 2 kansen. Helaas was de eerste goal al snel voor QVC.

Kort daarna hadden wij alweer een grote kans, maar hun keeper hield de bal uit het net. Ook Nikai hield veel ballen tegen. Na 10 minuten maakte Jarno de 1-1. Zij speelden daarna heel sterk waardoor er nog 2 doelpunten vielen.

Na rust werd onze topkeeper Nikai vervangen door Arent. Het voetballen werd wat moeilijker gemaakt door het hangen en duwen van hun, maar ook van ons. Maar Steven wist toch nog de 3-2 te maken.

Na de goal kregen wij weer hoop. Maar toch liep alles in de soep. QVC werd onrustig en ging wat gemener spelen. Zij wisten nog 4 goals te maken . Stavoren vond wel dat wij een hele goede tegenstander waren. Hun kampioenschap werd door onze supercoach met een grote bos bloemen beloond.

Steven Hamstra, JO12-1