Druiven zuur voor JO14-1: op doelsaldo uit de beker!

Zwaluwen Jeugd Beker O14 poulefase Groep 2 04

Scheidsrechter

D. Spijksma

Accommodatie

Onbekend

Ja hoor daar staan we dan. De laatste bekerwedstrijd van de pool tegen Aengwirden. We beginnen goed met gelijk een goal van Jurjen in de 2e minuut. Niet lang daarna komt Aengwirden terug met 1-1. We zijn goed aan elkaar gewaagd. Dan komt Lammert met de 2-1 in de 25e minuut.

Na een korte pauze komen we weer vol zelfvertrouwen het veld op. We beginnen sterk aan de tweede helft. Na een paar kansen komt Yvar met een mooie goal in de 41e minuut en twee minuten later maakt Yvar nog een hele mooie goal. Na deze goal zijn we lekker aan het voetballen en krijgen een aantal kansen die er helaas niet ingaan.

Maar dan in de 51e minuut maakt Egbert nog een hele mooie goal. Na een blessure van Mark waardoor hij niet verder kan, komen we niet echt meer aan scoren toe maar toch een mooie 5-1 overwinning. Nu afwachten wat de eindstand bij De Sweach – vv Heerenveen wordt en of we doorgaan naar de volgende ronde.

Ps. De Sweach heeft met 15-0 gewonnen van vv Heerenveen. Daardoor gaan zij met 1 punt meer naar de volgende ronde. Heel jammer maar we weten nu wel dat we als team heel goed kunnen presteren.