V.V. Heerenveen JO14-3

Zwaluwen Jeugd Beker O14 poulefase Groep 2 04

11 september 2021 8:45

D. Spijksma

Met mooi weer starten we onze wedstrijd tegen vv Heerenveen. Binnen de eerste minuut een assist van Dani daardoor scoorde Yvar. Twee minuten later scoorde Tim met een kopbal 2-0 voor Oudehaske.

Dan volgt er een penalty voor Heerenveen en Jelmer houdt hem uit de goal ðŸ¥… en de bal komt weer voor het goal van de tegenstander. Een mooie kans voor Kim net naast (jammer) dan scoort Yvar twee minuten na dat Kim de kans kreeg. Maar een minuut later scoorde Kim als nog! Door een pass van Jurjen. Yvar pakt de bal af en geeft hem door aan Kim en scoort 5-0 voor Oudehaske. Dan krijgt Heerenveen uit maar dan pakt Tim de bal en geeft hem voor Yvar neemt hem aan en scoort, alweer 6-0 voor Oudehaske. Mark had even de bal maar snel pakte Heerenveen de bal af. Yvar pakte de bal af en scoorde. Vijf minuten later is het pauze, wat een doelpuntenregen! De stand is 7-0.

Na de pauze heeft Heerenveen uit maar al snel word de bal afgepakt de bal werd naar voren gevoetbald via Yvar scoorde Tim 8-0 voor Oudehaske. Dan volgt er weer een mooie voorzet van Yvar op Lammert, helaas scoort hij net niet. Heerenveen komt hoog en scoort 8-1. Dan volgt er een goal van Tim 9-1. Dan scoort Tim nog een goal uit een corner. Oudehaske komt weer hoog en Lammert scoort de kieper zit mis 11-1 voor Oudehaske. Dan scoort Dani binnen een minuut. Vier minuten later scoort Tim uit een pass van Lammert. De verdediging had vandaag een makkie.