Off Day voor Oudehaske in Heerenveen - https://vvoudehaske.nl

Off Day voor Oudehaske in Heerenveen

Heerenveense Boys 1

7 - 0

Oudehaske 1

Competitie

3e klasse A

Datum

28 januari 2023 14:30

Scheidsrechter

W. Bouw

Accommodatie

Sportpark De Akkers
Rottumerweg 1
8445PA
HEERENVEEN
tel. 0513-636644

Na een mooie overwinning vorige week, stond afgelopen zaterdag de derby tegen koploper Heerenveense Boys op het programma.

Dat de verslagen van ons eerste niet alleen in Oudehaske worden gelezen maar ook ver daarbuiten, was bekend. Hier wat fanmail op de website van SDS.

Pietertje
At der ea in fenklup foar Pieter Sijtsma komt, dan kin der rekkenje op lju út Aldehaske. Jim witte wol dat plak dêr se in baarch yn de beam hawwe.
De stikjeskriuwer dy’t dúdlik yn 2022 net folle leuks te melden hie oer syn ploech, docht no in poging om leuk te wêzen.  Dêr is neat op tsjin, elkenien hat syn eigen gefoel foar humor.
Dat hij  lêst hat fan subjektitus is wol lestich. Dêrmei nimme wij him net serieus.
Doelpunten fan SDS komme troch de skiedsrjochter, giele kaarten foar Oudehaske binne net terjochte en bij SDS hie mear giel en read net misstien. En Pieter dy neame se fanwege jaloerskens dêr Pietertje.
Jim kinne it hjir lêze, mar dat hoecht net perfoarst.

Oftewel de lat ligt hoog met deze derby voor de schrijver. Er wordt op hem gelet. Maar wat moet je dan met zo’n wedstrijd. Er waren veel verschillen maar ook gelijkenissen met de wedstrijd van de week ervoor. In de 3de minuut ook een doelpunt met een belangrijke rol voor de keeper. Koppies omhoog versus direct koppies omlaag, waar is de felheid en het coachen van de week ervoor gebleven. Pietertje heette deze middag Dennis. (je zou hem maar in je team mogen hebben) Een goed leidende scheidrechter die wellicht op een beetje  op Sinterklaas leek, echter de echte Sinterklaas speelde bij Oudehaske.

Langs de lijn konden we ons niet onttrekken dat de instructie was voor de verdediging speel zo snel mogelijk naar de Groenen. En het liefst in de voeten. Geen 4-1 ruststand dus maar 0-5. Geen zon maar blauwbekken in de kou. Eindstand 7-0. Oftewel een middag om snel te vergeten. Op naar de Waterpoort Boys.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!