RVLC pijnigt JO12-1, dat complete off-day heeft

8521LJ
SINT NICOLAASGA
tel. 0513-431910

Sint Nicolaasga, zaterdag 26 maart 2022

Oudehaske JO12-1 komt bizar slecht uit de startblokken in eerste wedstrijd van de 4e fase. Op bezoek bij sterk spelend RVLC kwam het op alle fronten tekort. De off-day in Sint Nicolaasga (8-1) slaat een flinke deuk in de titelaspiraties van het wisselvallige JO12-1.

Op zaterdag 26 maart speelden we tegen SJO RVLC in Sint Nicolaasga. Het ging niet heel goed. In de 6de minuut was het meteen al 1-0 voor Sint Nicolaasga. In de 7e minuut al weer de 2-0 en in de 13e minuut de 3-0. Dat was allemaal al voor de eerste time-out. En dan net voor de rust op de 30ste minuut was het 4-0.

En toen na de rust ging het in de 35e minuut al weer fout (5-0 ). En in de 55e minuut was het 6-0. En toen kwamen wij in de 60e minuut met een doelpunt. Arent had een mooie assist aan Jurre en Jurre scoorde de 6-1. En toen daarna in 1 minuut scoorden zij weer de 7-1. En toen op de 63 minuut was de 8-1 en toen was de wedstrijd alweer voorbij. Het was niet een hele leuke wedstrijd vind ik dan.

Brend Oenema, JO12-1