Gravinnewei 3
9011XC
JIRNSUM
tel. 0566-601142

Zaterdagochtend moesten we uit tegen Irnsum. Irnsum had de aftrap Irnsum hield goed balbezit en na 10 minuten kwam de 1-0 voor Irnsum. Mark werd geblesseerd en ging er uit. Oudehaske nam de aftrap maar Irnsum bleef goed voetballen en scoorde de 2-0 na 1 minuut was de 3-0 voor Irnsum er ook al. We komen eindelijk wat meer aan de kant van Irnsum maar helaas staat er 1 van Irnsum tussen. Irnsum schiet van een afstandje de 4-0 er in. Niet veel later komt de 5-0 voor Irnsum. Oudehaske krijgt nog een vrije trap die helaas mis gaat en dan is er rust.

Jelmer gaat voetballen en Pim gaat keepen. Oudehaske heeft de aftrap niet veel later heeft Oudehaske een corner die gaat er helaas ook niet in. Irnsum heeft weer een aanval die gaat er via de paal helaas wel in 6-0. Oudehaske heeft weer een corner Jelmer neemt hem helaas kopt Lammert hem net over. Jelmer heeft nog een mooie actie helaas pakt de keeper van Irnsum hem. Irnsum heeft weer een aanval en scoort weer 7-0. Niet veel later krijgt Irnsum een penalty en die gaat er ook in 8-0. Oudehaske krijgt een vrije trap dicht bij de goal van Irnsum helaas gaat die er ook niet in. Lammert wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied de scheids fluit en geeft een penalty Jelmer neemt hem en scoort de 8-1. Irnsum komt niet veel later met de 9-1. de scheids fluit een paar minuten later af en Irnsum wint met 9-1.